Daan Hesseling over Beter Bijland-brood: 'Wisselende kwaliteit maakt...
Meester Boulanger Daan Hesseling heeft begin 2022 samen met een lokale boer en een graanspecialist een lokaal brood ontwikkeld: Beter Bijland. 'Het...
Meester Boulanger Daan Hesseling heeft begin 2022 samen met een lokale boer en een graanspecialist een lokaal brood ontwikkeld: Beter Bijland. 'Het...
De examens voor de titel Meester Boulanger en Meester Patissier worden in april 2025 weer gehouden. Om geïnteresseerden daar meer uitleg over te...
Over een jaar, in april 2025, worden nieuwe examens gehouden om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen. De examens krijgen een...
De examens om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te halen worden eens in de drie jaar gehouden. Voorafgaand moeten kandidaten een heel...
Tijdens de inauguratie van de nieuwe meesters Boulanger op woensdag 4 mei is ook de Penning van Verdienste uitgereikt aan Tiny van Kuppeveld uit...
Een uitputtend examen van maar liefst drie dagen bij Summa Brood & Banket college in Eindhoven leverde één nieuwe Meesterbakker op: Reindert...
Het is rond 1975, net na de flowerpower, als ik tijdens de geschiedenisles zwart-witfilms zie van de verschrikkingen op onder meer Omaha Beach in...
De kandidaten voor het meesterexamen 2022 zijn bekend. Tijdens het examen, dat eens in de drie jaar wordt gehouden, gaan vier aspirant-meesters aan...
De top van ambachtelijke bakkers in Nederland strijdt van 2 tot en met 4 mei in het Summa College in Eindhoven om het hoogst haalbare in het vak: de...
Meester Boulanger Daan Hesseling, mede-eigenaar van Bakkerij van Bentum in Lobith, is samen met een lokale boer en een graanspecialist de uitdaging...