Tips voor een goede hygiëne tijdens buitenverkoop
Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Met deze praktische tips...
Aandacht voor hygiëne is belangrijk, zeker bij buitenverkoop, waar producten meer open liggen en de temperatuur kan oplopen. Met deze praktische tips...
Bakkerij 't Stoepje heeft voor de derde achtereenvolgende keer de Foodservice Award voor beste marktkraam in de wacht gesleept. Topkok Pierre Wind...
Het bedrijf GD Food Deco legt per 1 mei 2021 de verkoop en distributie voor de handgemaakte marsepeindecoraties in Nederland bij Vipam neer. GD Food...
In de categorie marktkramen heeft Bakkerij 't Stoepje opnieuw de Foodservice Award gewonnen. De prijs is maandag 1 februari uitgereikt tijdens de...
Marktbakker Smale in Nunspeet zat vanwege de coronacrisis met een overschot aan paaseitjes. De bakker plaatste een oproep op Facebook om er een...
De ambulante handel heeft een enorme stap gemaakt op het gebied van 'schaarse vergunningen'. Henk Achterhuis, voorzitter van de Centrale Vereniging...
Bakkerij 't Stoepje zet een compleet vernieuwde formule neer. Beleving en persoonlijke aandacht spelen een grotere rol. De opvallende gele kleur van...
Jorrit van Engen deelt graag zijn kennis over broodbakken. Zijn mobiele bakkerij is zijn theater. Zijn beloning: het enthousiasme van zijn klanten.
Het brood van bakkerij 't Stoepje is nagenoeg E-nummer vrij. De bakkerij speelt hiermee in op de trend van de bewuste en vitale consument.
Patrick Boon wil met franchiseformule Handgemaaktbrood.nl naar een nieuw aanbod voor de marktbakker. 'Met witte afbakbollen en bokkepootjes maak je...