
Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar in. Maar steeds vaker wordt de...
Als fijne koekjes, grove brokken of hele poppen: speculaas luidt altijd de mooie, laatste maanden van het jaar in. Maar steeds vaker wordt de...
Het publiek heeft Verstegen Spices & Sauces verkozen tot duurzaamste bedrijf van Nederland. De uitreiking van de publieksprijs vond plaats bij...
Het merenddeel van de importeurs van specerijen voldoet aan de eisen van voedselveiligheid. Dat blijkt uit onderzoek van de NVWS. Bij twee importeurs...
Hartige smaken veroveren steeds meer terrein in ambachtelijke bakkerijen, zowel als het gaat om cake en koekjes als om broden en snackproducten. Een...
Het is volle bak op de eerste middag van de workshop Ambachtelijk Produceren van Ambacht- &Business. In een leslokaal van het Rijn IJssel College in...
Welke kruiden kunnen er door de slagroom? Wat is een koude en wat een warme infusie? Die vragen zijn beantwoord tijdens de workshop Ambachtelijk...
In de workshop Grondstoffen in het traject Ambacht & Business stond kennisoverdracht over kruiden en specerijen in combinatie met zuivel centraal....
De eerste workshop van het tweede trainingstraject Ambacht&Business is de deelnemers goed bevallen. Ze konden ruiken, proeven, voelen en nog eens wat...
J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij uit Steenwijk heeft op 9 april de audit van Lloyds register LRQA met goed gevolg afgelegd en krijgt...
Pepernoten behoren in de laatste periode van het jaar tot de meest gegeten koeksoort van Nederland. Dit blijkt uit cijfers van onderzoeksbureau...