
Haafs: ‘Oliebollen in het Noorden vragen om ander productieproces’
Bakkerij Haafs pakt het groots aan de oliebollen business. Wilfred Haafs begon 25 jaar geleden met oliebollen bakken in een heel klein pannetje....
Bakkerij Haafs pakt het groots aan de oliebollen business. Wilfred Haafs begon 25 jaar geleden met oliebollen bakken in een heel klein pannetje....
Oefening baart kunst, zegt Meester Boulanger Wietse Schiere over de perfecte oliebol. ‘Begin niet op het laatste moment, kies zorgvuldig de juiste...
Lidl en Albert Heijn pronken met de uitkomst van prijspeilingen van de Consumentenbond. In een paginagrote advertentie legt Lidl de nadruk op onder...
'Vooruit met de Bakker' houdt een verkoopchallenge om medewerkers te stimuleren ‘op een speelse wijze’ met actieve verkoop aan de slag te gaan.
Bram Kraaijvanger van Bram, de Echte Bakker in Wehl in de Gelderse Achterhoek deelt zijn recept voor Achterhoekse Krentenwegge met de lezers van...
Echte Bakker Koenen uit Westervoort pakte woensdag 17 september de grootste winst tijdens de productkeuring op de najaarsbijeenkomst van NBOV-regio's...
Het Kempisch Bakkerijmuseum Luyksgestel organiseert op dinsdag 21 en woensdag 22 oktober een boerencakewedstrijd.
Bekijk hier één van de Spaanse inzendingen voor Les Pellons d'Or 2012: Seta.
De naam alleen al, wekt nieuwsgierigheid op. Een luxe krentenbollendeeg gevuld met een massa van onder andere bruine basterd, honing, appel en vele...
De paaskrans is gemaakt met onder andere een vulling van spijs, krenten, rozijnen en cranberry's, Een product dat zeker niet zal misstaan op de tafel...