Bakkerswereld
Bakkerswereld
  • Ondernemen
  • Assortiment
  • Winkel
  • Mensen
  • Bakkerij
  • Recepten
InloggenAbonneren

Alles over koekjes

Het koekjeskwartet van Cees Holtkamp in het Kookboek van Museum Princessehof. Foto's: Erik en Petra Hesmerg

Koekjeskwartet van Cees Holtkamp in keramische kunst: Friese dúmkes,...

Speciaal voor een jubileumuitgave van Keramiekmuseum Princessehof stelde patissier Cees Holtkamp een koekjeskwartet samen. Dat bestaat uit Friese...

Foto's: Studio38C

't Zijn dingen als krakelingen: de historie met hedendaagse receptuur...

De krakeling speelde een grote rol in zowel hoogte- als dieptepunten in een mensenleven en was een passende lekkernij tijdens de feestdagen. Als in...

Halloween neemt toe in populariteit. 
Foto: VBZ

Een op tien Nederlanders doet mee aan Halloween, koekjes in Top5...

Zes procent van de Nederlanders doet dit jaar actief mee aan de Halloween-spooktocht (formeel op 31 oktober). Nog eens 4 procent gaat uitsluitend...

Wouter Kloosterman voelt zich helemaal op z'n plek bij Hellema in Hallum. Foto: Andries van der Werf/ Bakery Sweets Center

Wouter Kloosterman (24) over zijn werk bij Hellema:...

Wouter Kloosterman (24) heeft na het afronden van zijn Hbo-opleiding International Business & Languages voor een baan in de zoetwarensector gekozen....

Vezelrijke koekjes. Foto: Bakery Sweets Center

Vezelrijke producten: inspelen op trends, maar ook de...

Er komt steeds meer behoefte aan goede informatie over gezond eten. Preventief inzetten op bijvoorbeeld gezonde lunches en een goed ontbijt, verlicht...

Silke Kempe maakt haar cookie dough veilig: ‘Perfect deeg zonder rauw ei’

Silke Kempe maakt haar cookie dough veilig: ‘Perfect deeg zonder rauw...

Van je passie je werk maken: voor velen is het een droom, Sylke Kempe is het gelukt. Met haar bedrijf in eetbaar koekjesdeeg Let’s Dough It groeide...

Het Meet & Taste event van Hellema Hallum.
Foto's: Hellema Halllum BV

Hellema’s klantcontact 2022: één-op-één sessies in online Meet &...

Bij Hellema Hallum BV weten ze hoe het moet: in een tijd dat de onzekerheid rondom fysiek bijeenkomen blijft, moet je zelf actie ondernemen. Met twee...

Foto: Streekproducten.be

Putse Janhagel van bakker De Schutter streekproduct in België

De Putse Janhagel van bakker Greg de Schutter van De Schutter Brood en Banket in Putte is in België erkend als streekproduct. Het ambachtelijk...

De Eberhardjes-winkel aan de Oudezijds Voorburgwal in Amsterdam.

Team Eberhardjes opent eigen koekjeswinkel

Amsterdammers en andere liefhebbers van het Eberhardje kunnen vanaf maandag 13 september terecht in de Eberhardjes-winkel in het hart van Amsterdam....

3D-printing van nieuwe producten uit gerecyclebare voeding.

Koekjes van oud brood en kromme wortels? Upprinting Food gaat...

Kromme wortels, oud brood, bananen en het groen van prei zijn allemaal waardevolle ingrediënten voor Elzelinde van Doleweerd. Met haar bedrijf...

Volgende pagina

Meld je aan voor de Bakkerswereld nieuwsbrief!

Bakkerswereld.nl is de nieuwssite voor de bakkersbranche. Schrijf je nu in voor de Bakkerswereld.nl nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het nieuws, foto & videoreportages, achtergronden en recepten voor de bakkersbranche in jouw mailbox.
Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Nieuwsbrieven
  • Adverteren
  • Contact

Thema's

  • Recepten
  • Bakkerij
  • Winkel
  • Mensen
  • Ondernemen
  • Assortiment

Volg Bakkerswereld

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS

  • Vacatures
  • Werken bij VMN media

Bakkerswereld is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen