
Speciaal voor een jubileumuitgave van Keramiekmuseum Princessehof stelde patissier Cees Holtkamp een koekjeskwartet samen. Dat bestaat uit Friese...
Speciaal voor een jubileumuitgave van Keramiekmuseum Princessehof stelde patissier Cees Holtkamp een koekjeskwartet samen. Dat bestaat uit Friese...
De krakeling speelde een grote rol in zowel hoogte- als dieptepunten in een mensenleven en was een passende lekkernij tijdens de feestdagen. Als in...
Zes procent van de Nederlanders doet dit jaar actief mee aan de Halloween-spooktocht (formeel op 31 oktober). Nog eens 4 procent gaat uitsluitend...
Wouter Kloosterman (24) heeft na het afronden van zijn Hbo-opleiding International Business & Languages voor een baan in de zoetwarensector gekozen....
Er komt steeds meer behoefte aan goede informatie over gezond eten. Preventief inzetten op bijvoorbeeld gezonde lunches en een goed ontbijt, verlicht...
Van je passie je werk maken: voor velen is het een droom, Sylke Kempe is het gelukt. Met haar bedrijf in eetbaar koekjesdeeg Let’s Dough It groeide...
Bij Hellema Hallum BV weten ze hoe het moet: in een tijd dat de onzekerheid rondom fysiek bijeenkomen blijft, moet je zelf actie ondernemen. Met twee...
De Putse Janhagel van bakker Greg de Schutter van De Schutter Brood en Banket in Putte is in België erkend als streekproduct. Het ambachtelijk...
Amsterdammers en andere liefhebbers van het Eberhardje kunnen vanaf maandag 13 september terecht in de Eberhardjes-winkel in het hart van Amsterdam....
Kromme wortels, oud brood, bananen en het groen van prei zijn allemaal waardevolle ingrediënten voor Elzelinde van Doleweerd. Met haar bedrijf...