
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
In het restaurant van Friesland College in Leeuwarden vond onlangs de kick-off plaats van een bijzonder project. De komende drie jaar gaan...
Onder een goede hamburger hoort een goed broodje. Daar liggen kansen voor bakkers die leveren aan cafetaria's, restaurants, lunchrooms of zelf een...
Dübör laat bezoekers van de Bakkersvak kennis maken met de Boyens BackGlanz Sprayer. Dit tafelmodel voorziet kleinbrood en deeg automatisch van...
Drie Meesters Boulanger kwamen op 25 september samen bij het Summa College in Eindhoven om de fijne kneepjes van het vak te delen met dertig Echte...
De aanpassing van het Warenwetbesluit heeft ook gevolgen voor kleinbrood en de hoeveelheid vruchten in krenten- of rozijnenbrood en -bollen. De...
De omzet bij bakkerijen voorafgaande aan Koningsdag is gestegen met 8 procent, bij 7,6 procent meer transacties. De omzet op Koningsdag steeg ook,...
In mijn vorige bijdrage schreef ik over kansen op dagniveau. Hoe waren de omzetplussen en -minnen op de verschillende dagen? Deze keer kijken we naar...
Sonneveld Group heeft de FermenSon lijn uitgebreid met FermenSon Luxe. FermenSon Luxe is een gebruiksklaar voordeeg dat speciaal is ontwikkeld voor...
Ireks introduceert Zonnebolletjes van Kulmbacher, een product waarmee ambachtelijke bakkers 'hun klanten op overheerlijke donkere zachte...