FreshRecruitment
Cluster van bakkerij- en maatschappelijke organisaties pakt probleem...
Dagelijks worden in Nederland 700.000 broden per dag te veel gebakken. Ongeveer de helft daarvan wordt verspild door consumenten thuis, maar ook in...
Dagelijks worden in Nederland 700.000 broden per dag te veel gebakken. Ongeveer de helft daarvan wordt verspild door consumenten thuis, maar ook in...
De Smart Food Alliance heeft zich in vijf jaar ontwikkeld tot hét toonaangevende business platform voor middelgrote agrofoodbedrijven met een groen...
Brood van dichtbij. Dat klinkt als goede marketing, maar wat als het nu echt mogelijk is? Meester Boulanger Daan Hesseling, boeren Jos Lamers en Jan...
Bio Bakkerij De Trog lanceert een gloednieuwe broodcreatie: het Belgisch Korenbrood. Intense samenwerking typeert dit initiatief: lokale economie,...
Biologisch brood van Belgische baktarwe is komend najaar in de schappen van Bio-Planet te vinden. Colruyt Group heeft samen met vijf...
Van het graanveld in Nieuw-Vennep tot aan de bakkerij in Zwanenburg. De 'oergranen' die Pieter Bijlsma verbouwt, behoren tot de oudste graansoort ter...
Lokaal voedsel staat volgens Schuttelaar & Partners op een driesprong. Korte ketens, local-2-local en andere varianten van voedsel uit de buurt zijn...
De ambachtelijke chocolademaker Coco & Sebas zal in 2021 op nog drie nieuwe winkellocaties in Nederland te vinden zijn. Dat laat patissier en...
De officiële start van Het Graanschap vindt morgen in het broodlab in Laren plaats met het bakken van het eerste brood van de nieuwe, eigen oogst....
Het Graanschap is een uniek initiatief van boer Arjen Verschure, bakker Alice den Boer en conceptontwikkelaar Eva Jansen. Met het bedrijf hebben ze...