
De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...
De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...
De wedstrijden om de Gouden Gard en de Talentenprijzen hebben ook dit jaar weer prachtwinnaars toegevoegd aan de 'Wall of Fame' in de brood- en...
Veenhuizen houdt op dinsdag 1 en woensdag 2 november tussen 10.00 en 16.00 uur de eerste Ice Cream Experience dagen. Het event is heel geschikt voor...
Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...
Rosanne Buitenhuis (Bakkerij Oonk Enschede) maakt de beste aardbeienslof van Nederland. Dat is de uitkomst van een spannende competitie op Landgoed...
De strijd om De Beste Aardbeienslof van Nederland barst dinsdag 31 mei weer los. Wie durft er buiten de gebaande paden te gaan met een unieke...
Het IJscentrum organiseert een bijzondere chocolate-coated cursus: drageren en grab & go chocolade. Op 29 en 30 maart kunnen ijsbereiders, bakkers en...
Koppert Cress lanceert een exclusief assortiment aan Nederlandse premium kwaliteit Planifolia-vanille; een orchideeënsoort die pas na drie jaar...
Nederland telt slechts drie Meester Patissiers. Eén daarvan is Hidde de Brabander. Woensdag 10 november 2021 kreeg De Brabander er een titel bij....
Ruben Koelman (18) van banketbakkerij Wim Koelman Brood-Bakket-Bonbons uit Heemskerk heeft de beste aardbeienslof van Nederland 2021 gemaakt. Joost...