
Dré Eversteijn maakt een laagsuikerhoudende longueur: ontmoet de...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Hoe passen banket en gebak in het thema van dit novembernummer van Bakkerswereld: de gezondere bakkerij? De bakkerij als een van de...
Suikerkunst is enigszins in de vergetelheid geraakt, maar Martin Bos en Jelle van der Waals blazen het nieuw leven in met hun bedrijfje Sugar Art. De...
Hoe kun je als banketbakker je klanten verrassen in de decembermaand? Volgens patissier Jurgen Koens door vooral onderscheidend te zijn en af te...
In Bakkerswereld van 14 oktober 1971 staat vermeld dat Frans Som de eerste prijs in een vakwedstrijd behaalde met kadetten. Zoon Hans heeft het...
Van bakker tot akker. Samenwerking in de lokale keten is de trend van dit moment. Net als het verwerken van oude granen. Dat is koren op de molen van...
Bij een hoogtepunt hoort een hoogtepunt. Jeroen Heemskerk van Patisserie van Wely maakt voor Bakkerswereld deze prachtige bruidstaart. De creatie is...
Om goed voor de dag te komen bij de Desem Awards van het Echte Bakkersgilde, ging Patrick Jorink van Bakker Jorink in Raalte niet over een nacht ijs....