
Wat moet de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Vandaag laat Bakkerswereld marktonderzoeker...
Wat moet de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Vandaag laat Bakkerswereld marktonderzoeker...
Wat kan de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Bakkerswereld laat in een korte serie een...
Ondernemende bakkers komen woensdag 23 november om 12 uur bij elkaar om te bidden voor de energienood in Nederland. Het initiatief komt van een...
2021 is wederom een bijzonder jaar geweest met lockdowns, winkel- en horecasluitingen. Bakkers konden gelukkig openblijven. De beroepsgroep deed het...
Dat de winkelomzetten binnen de ambachtelijke (bakkerijen) van Nederland hoger liggen dan in dezelfde periode vorig jaar is inmiddels wel duidelijk....
Deelnemers aan de BakkerijMonitor hebben hun winkelomzet over heel 2020 fors zien stijgen. Zowel het áantal transacties als de besteding pér...
Bij 88 procent van de vestigingen die deelnemen aan de BakkerijMonitor staat er meer omzet in de boeken dan in dezelfde periode in 2019. Het zal...
Friso Berghuis van de BakkerijMonitor, verzorgt vrijdag 21 augustus een gratis webinar voor bakkers die willen leren hoe ze op hun cijfers kunnen...
Steeds meer consumenten eten buitenshuis. De on-the-go consumptie stijgt. Hoewel vrijwel alle bakkerij-ondernemers dit weten, staan ze daar vaak in...
Marieke Mijnen en Sjaak Bosch hebben beiden aan het eerste traject deelgenomen van Masters in Bakery Business. Ze kijken daar met veel tevredenheid...