Alles over Friso berghuis

Hoe begin je een hype op TikTok en waar moet je op letten?
TikTok blijkt een geweldig platform om je bakkerij te laten zien aan een groot en divers publiek. 'Je kunt er je creativiteit, humor en vakmanschap...

De crompouce-hype: wat is een goed moment om ermee te stoppen?
Dé TikTok-hit van de laatste weken is de crompouce van de ambachtelijke (banket)bakker. De gevulde croissant met roze topping kan je niet zijn...

Bestaansrecht onder druk, wat nu? 'Blijf sleutelen, ook al lijkt dat...
Wat moet de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Vandaag laat Bakkerswereld marktonderzoeker...

In ons voortbestaan bedreigd, wat nu? Joep Gommans: 'Beloof minder en...
Wat kan de ambachtelijke bakker anno 2023 doen om zichzelf stevig(er) te verankeren als versspecialist? Bakkerswereld laat in een korte serie een...

Bakkers bidden voor energienood: 'We hebben elkaar harder nodig dan...
Ondernemende bakkers komen woensdag 23 november om 12 uur bij elkaar om te bidden voor de energienood in Nederland. Het initiatief komt van een...

BakkerijMonitor heeft jaarcijfers over 2021 klaar - een tip van de...
2021 is wederom een bijzonder jaar geweest met lockdowns, winkel- en horecasluitingen. Bakkers konden gelukkig openblijven. De beroepsgroep deed het...

Bakkerijmonitor tot en met eerste week november - het blijft aan de...
Dat de winkelomzetten binnen de ambachtelijke (bakkerijen) van Nederland hoger liggen dan in dezelfde periode vorig jaar is inmiddels wel duidelijk....

Winkelomzet ambacht stijgt met 10,7%
Deelnemers aan de BakkerijMonitor hebben hun winkelomzet over heel 2020 fors zien stijgen. Zowel het áantal transacties als de besteding pér...

Berghuis: 'Bakkers kunnen in coronatijd meer samenwerken'
Bij 88 procent van de vestigingen die deelnemen aan de BakkerijMonitor staat er meer omzet in de boeken dan in dezelfde periode in 2019. Het zal...

Webinar van BakkerijMonitor helpt sturen op cijfers
Friso Berghuis van de BakkerijMonitor, verzorgt vrijdag 21 augustus een gratis webinar voor bakkers die willen leren hoe ze op hun cijfers kunnen...