Alles over Frans brood

Voormalig operazanger opent bakkerij in Utrecht
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...

Sam's Bakery opent in Gouda
Sam's Bakery, een ambachtelijke en biologische bakkerij, opent dit weekend haar deuren aan de Tiendeweg in Gouda. Dat meldt Indebuurt.

't Hoen wil supermarkten van brood voorzien
Menno 't Hoen van Brood van Menno verwacht dat zijn handgemaakte desembroden en meergranen-breekbrood op een dag ook in supermarkten te koop zullen....

Vakkennis is de basis
Heeft de Nederlandse bakkerijsector het ambacht te weinig beschermd, waardoor echte vakkennis is weggelekt en bakkers te afhankelijk zijn geworden...

Bakkerij van de (V)Oorsprong op Horecava 2015
De Horecava (12 tot en met 15 januari) in Amsterdam is een innovatief en inspirerend trefpunt voor professionals in de foodservice industrie. Nieuw...

Exclusieve Franse broden bij Beko Nederland BV
Beko Nederland BV heeft zijn broodassortiment uitgebreid met vier cru broden uit Frankrijk, genaamd Midi Bretagne. Vandemoortele is de producent van...

Tips voor het kiezen van meel - bloem
In een serie korte artikelen belicht Bakkerswereld de meest belangrijke grondstoffen voor het bakken van brood. De voornaamste aspecten van iedere...