
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...
Maurice Rommers heeft een bijzondere carrièreswitch gemaakt. De voormalig operazanger heeft half juli Bakkerij Amadeus geopend in de Utrechtse...
Sam’s Bakery, een ambachtelijke en biologische bakkerij, opent dit weekend haar deuren aan de Tiendeweg in Gouda. Dat meldt Indebuurt.
Menno ’t Hoen van Brood van Menno verwacht dat zijn handgemaakte desembroden en meergranen-breekbrood op een dag ook in supermarkten te koop zullen....
Heeft de Nederlandse bakkerijsector het ambacht te weinig beschermd, waardoor echte vakkennis is weggelekt en bakkers te afhankelijk zijn geworden...
De Horecava (12 tot en met 15 januari) in Amsterdam is een innovatief en inspirerend trefpunt voor professionals in de foodservice industrie. Nieuw...
Beko Nederland BV heeft zijn broodassortiment uitgebreid met vier cru broden uit Frankrijk, genaamd Midi Bretagne. Vandemoortele is de producent van...
In een serie korte artikelen belicht Bakkerswereld de meest belangrijke grondstoffen voor het bakken van brood. De voornaamste aspecten van iedere...