
François Brandt stopt na 10 jaar als docent bij Bakery Institute en gaat een nieuw avontuur aan. De vakman en leermeester wordt gezien als één van de...
François Brandt stopt na 10 jaar als docent bij Bakery Institute en gaat een nieuw avontuur aan. De vakman en leermeester wordt gezien als één van de...
Tritordeum staat in de bakkersmond bekend als ‘Spaans meel’, maar sinds vorige zomer is er ook tritordeum van Nederlandse bodem. François Brandt...
François Brandt is 10 jaar geleden in Parijs uitgeroepen tot beste broodbakker ter wereld in de categorie sierstukken. Reden voor zijn huidige...
Onder het motto 'Ontmoet je helden' kunnen studenten tijdens Bakkersvak op verschillende momenten in een vragen(v)uur al hun vragen stellen aan...
Het Bakery Institute gaat haar negende jaar in op een prachtige, fonkelnieuwe en tegelijkertijd authentieke bakkerijlocatie in de Chocoladefabriek in...
Scandinavische zaden, granen en deeg, veel deeg. Het waren de ingrediënten die werden gebruikt tijdens de masterclass voor broodbakkers uit de regio...
Nederland heeft een tekort aan broodbakkers. Om meer jongeren voor dit vak te interesseren organiseert het ROC Horizon College een interactieve...