Barry Callebaut
Geef je paasaanbod een onweerstaanbare uitstraling
Van eyecatchers in de vitrine tot creatieve paaspakketten. Ontdek hoe je klanten deze Pasen verrast en verleidt tot impulsaankopen.
Van eyecatchers in de vitrine tot creatieve paaspakketten. Ontdek hoe je klanten deze Pasen verrast en verleidt tot impulsaankopen.
Valentijnsdag biedt bakkers de kans om hun creativiteit te tonen en klanten te verrassen met bijzondere lekkernijen. Zeker nu deze feestdag steeds populairder wordt onder jongere generaties. In dit artikel geven we tips voor een succesvolle verkoop.
De paastrends van 2025 bieden volop kansen om te vernieuwen. Van de populariteit van pistache tot de opkomst van kleinere porties en luxueuze presentaties. Ontdek welke trends je dit jaar niet mag missen om je klanten te verrassen en je aanbod naar een hoger niveau te tillen.
Arthur Dontje, voormalig eigenaar van chocoladefabriek Dobla, heeft een openhartig boek geschreven over zijn carrière. Het draagt de toepasselijke titel GROOT. 'Alles moest voor mij altijd groot zijn. Anders vond ik er niets aan.'
Het Italiaanse bedrijf Irca is een samenwerking aangegaan met Vipam International BV. Vipam gaat zorgen voor de verkoop en distributie van diverse chocolade varianten, crèmes en coatings van IRCA aan de Nederlandse ambachtsmarkt. Zo krijgt elke Nederlandse (banket) bakker toegang tot deze unieke producten met Italiaanse heritage.
Voor de derde keer vindt donderdag 16 januari The Dobla Pastry Battle plaats, tijdens de Horecava in Amsterdam. Zeven teams van bekende patissiers en chef-koks strijden in twee rondes om de titel 'The Dobla Pastry Battle Champion Edition NL 2020'. De Battle wordt afgesloten met een demo door toppatissiers die tevens jurylid zijn.
Dobla heeft op de Sirha, de vakbeurs voor horeca en catering in het Franse Lyon, bezoekers verrast met een niet van echt te onderscheiden chocolade-oester met parel. Deze nieuwe producten van de chocolade-specialist worden door Dobla's topchefs gepresenteerd vanuit de Chocolate Oyster Bar.
Zeven teams strijden vanaf 11 uur vandaag The Dobla Pastry Battle op de Horecava in Amsterdam. Het is de tweede keer dat Dobla The Battle organiseert. Deze is via een livestream te volgen.
Dobla, mondiale speler op het gebied van chocoladedecoraties, is van zaterdag 26 tot en met woensdag 30 januari aanwezig op Sirha in Lyon. Op deze internationale vakbeurs voor horeca en catering, presenteert het bedrijf de uitbreiding van zijn Nature-range aan het internationale publiek.
De Nederlandse chocolademaker Dobla komt in Italiaanse handen. Het bedrijf uit Heerhugowaard wordt overgenomen door IRCA, leverancier van chocola en ingrediënten voor banketbakkers, horecabedrijven en ijsmakers. Een overnamesom maken de partijen niet bekend.