
11 Tips voor het paasassortiment van 2023: verbeter je vertrouwde...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
Tijdens de feestdagen mogen diverse klassiekers niet in het assortiment van de ambachtelijke bakker ontbreken. Bakkers kunnen hier bijvoorbeeld op...
Consumenten gunnen zichzelf door de pandemie vaker een zoet verwenmoment om even te ontsnappen uit de werkelijkheid, merkt Merel Roes van Dawn Foods....
Voor de zomer van 2022 geldt: One size does not ‘fill’ all. Klanten verwachten producten die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeuren. Variatie in...
Een goed assortiment is dé basis van het bakkersbedrijf. Wat heeft een bakker nodig om tot een ideaal assortiment te komen en hóe lukt hem dat? In...
Het coronavirus heeft een aantal trends versterkt. Dat heeft ook zijn weerslag op Pasen. Dit jaar zien we veel kleine lekkernijen, zoals mini-pastry,...
Net als Kerst vieren we Pasen waarschijnlijk in kleine groepen. Bakkers kunnen hierop inspelen door bijvoorbeeld brunchpakketten aan te bieden met...
Dawn Foods introduceert de borrelcake. Deze cake is nieuw en uniek in de markt. Steeds meer bakkers spelen naast het ontbijt en de lunch in op nog...