
Onlangs hebben we met één van onze klanten het grootbrood-assortiment doorgerekend. De huidige prijzen zijn nu evenwichtig opgebouwd op basis van...
Onlangs hebben we met één van onze klanten het grootbrood-assortiment doorgerekend. De huidige prijzen zijn nu evenwichtig opgebouwd op basis van...
Hoe ver moet een bakker de stijgende inkoopkosten doorberekenen? En zijn er alternatieven? In een Bakery Sweets Session over marktontwikkelingen...
2021 is wederom een bijzonder jaar geweest met lockdowns, winkel- en horecasluitingen. Bakkers konden gelukkig openblijven. De beroepsgroep deed het...
IJscentrum neemt een voorbeeld aan grote IT-bedrijven en gaat ‘open source’. Het receptuurberekeningsprogramma IJscalculator staat online en wordt...
In de afgelopen maanden (misschien wel jaren) is ‘onderscheiden’ het toverwoord binnen de ambachtelijke bakkerijsector. We moeten anders zijn dan...
De prijzen van roomboter blijven stijgen. Met de huidige vaart die dat neemt, is het zaak strategisch te calculeren, ook op andere grondstoffen.
Het loont om regelmatig de samenstelling van de omzet kritisch tegen het licht te houden. Welke korting geef ik aan mijn afnemers? Is die nog in...
Over calculatie wordt veel gesproken, maar doet u het ook regelmatig? Wil je een product niet met verlies verkopen, dan is goed rekenen noodzakelijk....
Er wordt maar weinig volgens het boekje gecalculeerd. Terwijl het zo belangrijk is. Sommige ondernemers hebben een kostprijs die historisch bepaald...
BAKKERSWERELD - De prijs die bakkers vragen voor een 800 gram gesneden Waldkorn is te laag. Dat concludeert Beko Dienstverlening in haar onderzoek...