FreshRecruitment
Hans Som: 'Waken voor kleverigheid bij brood met minder koolhydraten'
Steeds meer consumenten letten op hun gezondheid, vooral in de eerste maanden van een nieuw jaar. Bakkers spelen daar op in met een brood met minder...
Steeds meer consumenten letten op hun gezondheid, vooral in de eerste maanden van een nieuw jaar. Bakkers spelen daar op in met een brood met minder...
Dominique Planchot en Pierre Nury lieten begin augustus in Nederland zien hoe je eenvoudig brood maakt. De werkwijze van deze Ambassadeurs du Pain:...
Valt het jullie ook wel eens op? Dat acties bij de groothandels zich met name toespitsen op doorverkoop, halffabrikaten, mixen en poeders? Omdat wij...
Het Bakkerijmuseum in Medemblik is deze week begonnen met een grootscheepse verbouwing om het museum zowel fysiek als qua kennis toegankelijker te...
Kneden en bakken met oude granen, hoe gaat dat in zijn werk? In de bakkerij van Gerard Hardeman (Gerard & Suus), tevens the Dutch Organic Baking...
Op deze plek hield ik vorige maand een pleidooi over het feit dat het belangrijk is af en toe de rol van leraar op te durven pakken. Maar ik heb...
Op YouTube zag ik laatst een filmpje van de Australische stand-up comedian Tim Minchin. Hij gaf voor een publiek van pasafgestudeerde studenten aan...
Bakkerspedia heeft eind augustus een mijlpaal bereikt: de grens van duizend geregistreerde gebruikers is gepasseerd. Dagelijks komen er twee...
De zomer is voor ons vaak een wisseling van de wacht. Stagiaires vertrekken en zaterdagmedewerkers zoeken het vanwege een nieuwe studie in een andere...
Jorrit van Engen deelt graag zijn kennis over broodbakken. Zijn mobiele bakkerij is zijn theater. Zijn beloning: het enthousiasme van zijn klanten.