
Put your money where your mouth is
Valt het jullie ook wel eens op? Dat acties bij de groothandels zich met name toespitsen op doorverkoop, halffabrikaten, mixen en poeders? Omdat wij...
Valt het jullie ook wel eens op? Dat acties bij de groothandels zich met name toespitsen op doorverkoop, halffabrikaten, mixen en poeders? Omdat wij...
Het Bakkerijmuseum in Medemblik is deze week begonnen met een grootscheepse verbouwing om het museum zowel fysiek als qua kennis toegankelijker te...
Kneden en bakken met oude granen, hoe gaat dat in zijn werk? In de bakkerij van Gerard Hardeman (Gerard & Suus), tevens the Dutch Organic Baking...
Op deze plek hield ik vorige maand een pleidooi over het feit dat het belangrijk is af en toe de rol van leraar op te durven pakken. Maar ik heb...
Op YouTube zag ik laatst een filmpje van de Australische stand-up comedian Tim Minchin. Hij gaf voor een publiek van pasafgestudeerde studenten aan...
Bakkerspedia heeft eind augustus een mijlpaal bereikt: de grens van duizend geregistreerde gebruikers is gepasseerd. Dagelijks komen er twee...
De zomer is voor ons vaak een wisseling van de wacht. Stagiaires vertrekken en zaterdagmedewerkers zoeken het vanwege een nieuwe studie in een andere...
Jorrit van Engen deelt graag zijn kennis over broodbakken. Zijn mobiele bakkerij is zijn theater. Zijn beloning: het enthousiasme van zijn klanten.
In de workshop ‘Klassiekers in modern jasje’ bij FrieslandCampina in Wageningen wordt hard gewerkt door de enthousiaste deelnemers. De workshop is...
Doe mee aan de enquête van kennistraject Ambacht & Business en maak kans op 10 kilo Debic Cakeboter. Tegelijkertijd helpt u de organisatie van...