
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
‘We hebben het chocoladeproces opnieuw ontworpen: van teelt tot roosteren. Zo kunnen we in deze tweede generatie chocolade minder suiker toevoegen en...
Barry Callebaut zegt een tweede generatie chocolade te hebben gemaakt door het proces van cultiveren, fermenteren en roosteren te herontwerpen....
Chocoladeproducent Barry Callebaut is bijna klaar met de schoonmaak van de fabriek in Wieze. Dit betekent dat het bedrijf weer op volle capaciteit...
De Belgische chocoladefabrikant Barry Callebaut heeft de productie in de fabriek in het Belgische Wieze deels hervat nadat daar eind juni salmonella...
Barry Callebaut laat weten dat de reiniging van de chocoladelijnen van de fabriek in het Belgische Wieze vlot verloopt. Begin augustus wordt de...
Pablo Perversi, onder meer verantwoordelijk voor innovatie en kwaliteit bij Barry Callebaut, stapt op. Dat maakt het bedrijf bekend.
Een levering van de grondstof lecithine uit Hongarije ligt aan de basis van de salmonellabesmetting bij chocoladefabriek Barry Callebaut. Dat zegt...
In een chocoladefabriek van Barry Callebaut is salmonella aangetroffen. Klanten van de chocoladeproducent leggen deels hun productie stil. Neuhaus...
Barry Callebaut Nederland heeft diverse trendy recepten voor Pasen online gezet, waar banketbakkers ideeën uit kunnen halen om vooral ook de jonge...