Grow Recruitment
Jong en gedreven - Willem van de Ven: 'Er zijn steeds meer...
Hoe kun je als bakker jezelf blijven onderscheiden? Die vraag legde Bakkerswereld voor aan Willem van de Ven, student Boulanger bij het Summa...
Hoe kun je als bakker jezelf blijven onderscheiden? Die vraag legde Bakkerswereld voor aan Willem van de Ven, student Boulanger bij het Summa...
Chloé Salamone volgt een opleiding tot zelfstandig bakker op het Curio in Breda. Later wil ze het liefst een eigen bakkerij openen, die ze omschrijft...
Oud-bakker Cor van Meer is eind 2017 gestopt met zijn bakkerij in Prinsenbeek. Maar nog steeds roert hij zich, omdat de inwoner van Kruisland begaan...
Faryel Bhailal, eigenaresse van de Amsterdam Cupcake Company, wil ambitieuze vrouwen, met een overvolle agenda, aan het bakken krijgen. Dat doet ze...
Hij slaapt 3 à 4 uur per nacht en dat is voor hem genoeg. Koen Verschoor bruist van de energie en zit boordevol plannen. De 20-jarige bakker is sinds...
Een kwart van al het geproduceerde brood in Nederland blijft onverkocht. Duurzaamheidsinitiatief Bakkersgrondstof verwerkt al enige tijd oud brood...
Toen er bij zijn vrouw een zeldzame phyllodestumor in haar borst werd geconstateerd, besloot oud-bakker Marco van Esterik zoete broodjes te bakken,...
Martin Lammers uit Haaksbergen bakt brood dat voor 90 procent uit tarwe bestaat en voor 10 procent uit sorghum. Het brood is mals, smaakvol, goed...
De versspecialisten Bakkerij By Boonstra en Keurslager Zijlstra uit Heerenveen hebben de handen ineengeslagen en de Feanster snack geïntroduceerd:...
Bakkerij Rijngoos in Hoeven dient sinds deze week als tijdelijk afhaalpunt voor bibliotheekboeken. Klanten van de Bibliotheek West-Brabant kunnen hun...