Grow Recruitment
Van garagebakker tot broodtherapeut: nieuwe bakkers verkennen hun...
Ondernemers zijn continu in beweging, altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun afzet en omzet te vergroten. Dit geldt ook voor de nieuwe bakkers,...
Ondernemers zijn continu in beweging, altijd op zoek naar nieuwe kansen om hun afzet en omzet te vergroten. Dit geldt ook voor de nieuwe bakkers,...
Micro-bakkers, thuisbakkers, garagebakkers. Het zijn nieuwe bakkers en ze zijn in opkomst. Recentelijk nog was in het landelijk nieuws: vooral in...
Ambachtelijke en industriële bakkerijen die afdragen aan het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf (SFB) kunnen vanaf nu ook subsidie aanvragen voor...
Het Bakery Institute in Zaandam haalt wereldkampioen Jordi Bordas half november naar Nederland. De internationaal gerenommeerde patissier uit Spanje...
Het fenomeen microbakkerij is niet meer weg te denken uit de sector. Nieuwe, hippe, eigentijdse bakkerijtjes, vaak in combinatie met horeca. Veelal...
Een verrijkt zoet deeg dat wordt gevuld met een heerlijke luchtige vulling. Het is deze mooie combinatie van boulangerie en patisserie, verenigd in...
De brioche is in landen als Frankrijk en België het paradepaardje van de bakker. Is je brioche goed? Dan heb je klanten. Ook in Nederland zitten het...
Bakery Institute merkt dat rogge zwaar ondergewaardeerd wordt en te weinig liefhebbers kent. Tijdens het event Rye High vertelden bakkers over hun...
Bakery Institute heeft samen met Stichting Vakbekwaamheid Horeca (SVH) nieuw digitaal lesmateriaal ontwikkeld: Bakkerstalent. Het lesprogramma is...
Wat een ervaring … In mijn vorige bijdrage schreef ik dat ik best wel gespannen was over onze open dagen eind januari. Omdat we naast onze frisse...