
Blog Mark Wils: 'Introductie nieuwe lesmethode best wel spannend'
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Ik vind het best wel spannend. De afgelopen pakweg twee jaar hebben we met zes vakdocenten brood- en banket van het Summa College aan de nieuwe...
Waarom is panettone zo duur? Dat is de eerste vraag die oppopt als je panettone intypt in google. Bakkers die zich al eens gewaagd hebben aan het...
Het is nu echt rond. Als Summa College nemen we het praktijkgedeelte van de nieuwe lesmethode Bakkerstalent voor onze rekening. Het contract voor de...
Eigenlijk is het best vreemd. Bakkersopleidingen gebruiken nog steeds dezelfde lesstof die ik jaren geleden als student kreeg. Da’s best lang geleden.
Met welk assortiment spreek je toekomstige klanten aan qua moderne afwerking en smaak? Zijn de hardlopers ook de producten je het meest op verdient...
De nieuwe aanvraagronde voor de STAP-subsidie opent op 1 juli. Hiermee kan een individuele subsidie van maximaal €1.000 worden aangevraagd, die is...
Summa Brood en Banket leidt studenten op tot werkgevers en werknemers van de toekomst. Ze zijn bekend met de nieuwste trends en technieken en kunnen...
De Startersdag die de NBOV met Bakery Institute en Stichting Bedrijfsopvolging Bakkerij op woensdag 30 maart organiseerde, heeft een diverse groep...
Op 30 maart 2022 wordt de Startersdag gehouden. De dag is bedoeld ter aanmoediging van jonge, ambachtelijke bakkerij-ondernemers. Deelname is gratis.
Na drie winkels in België was het voor Eric van Thillo tijd om zijn grenzen te verleggen. Dat deed hij op 20 autominuten van zijn hoofdvestiging, net...