Alles over Dobla

Portret Arthur Dontje

Levensverhaal chocolademaker Arthur Dontje in boek vastgelegd

Arthur Dontje, voormalig eigenaar van chocoladefabriek Dobla, heeft een openhartig boek geschreven over zijn carrière. Het draagt de toepasselijke...

Vipam wordt Irca-distributeur voor Nederlandse ambachtsmarkt.

Vipam wordt Irca-distributeur voor Nederlandse ambachtsmarkt

Het Italiaanse bedrijf Irca is een samenwerking aangegaan met Vipam International BV. Vipam gaat zorgen voor de verkoop en distributie van diverse...

Toppatissiers sluiten Dobla Pastry Battle af met demo

Toppatissiers sluiten Dobla Pastry Battle af met demo

Voor de derde keer vindt donderdag 16 januari The Dobla Pastry Battle plaats, tijdens de Horecava in Amsterdam. Zeven teams van bekende patissiers en...

Dobla's Chocolate Oyster Bar op de Sirha in Lyon.

Dobla lanceert Chocolate Oyster Bar op Sirha-beurs

Dobla heeft op de Sirha, de vakbeurs voor horeca en catering in het Franse Lyon, bezoekers verrast met een niet van echt te onderscheiden...

De jury beoordeelt de inzending van Ruben van Trigt en Bram Wakker.

Dobla Pastry Battle Live te volgen

Zeven teams strijden vanaf 11 uur vandaag The Dobla Pastry Battle op de Horecava in Amsterdam. Het is de tweede keer dat Dobla The Battle...

Geïnspireerd door de All-Time-Favorite Naranja Flan met Dobla’s nieuwe chocoladesinaasappelkopje en -dekseltje. Foto: Dobla

Dobla presenteert uitbreiding Nature-range tijdens Sirha in Lyon

Dobla, mondiale speler op het gebied van chocoladedecoraties, is van zaterdag 26 tot en met woensdag 30 januari aanwezig op Sirha in Lyon. Op deze...

Dobla, opgericht in 1950, is een wereldwijde producent en leverancier van premium chocoladedecoraties en realiseerde in 2017 een omzet van ruim €51 miljoen. Foto: Dobla

Dobla komt in Italiaanse handen

De Nederlandse chocolademaker Dobla komt in Italiaanse handen. Het bedrijf uit Heerhugowaard wordt overgenomen door IRCA, leverancier van chocola en...

Het internationale team van Dobla's topchefs bestaat uit Bart de Gans, Graham Mairs, Maurits van der Vooren en Michel Willaume.  

Foto's: Dobla

Dobla noemt deelname aan IBA nu al succesvol

Dobla blikt vandaag - op de laatste dag van de IBA 2018 - al terug op een succesvolle deelname aan de beurs in München. Tijdens Europa's grootste...

Beeld: Karin Geesink-Stegeman

Partners laten zich van beste kant zien op Bakeplus Event

Het NBC in Wageningen vormde 17 september het toneel van het Bakeplus Event. Bezoekers kregen een pallet aan demonstraties, workshops en...

Het thema All Time Favorites met links Dobla’s Fast Chocolate Experience; frietjes, de Donut Topper en de Chic-Shake (de stijlvolle variant van de ‘Freakshake’). Beeld: Dobla

Dobla met internationale chefs aanwezig op IBA

Dobla toont op IBA 2018 hoe je traditionele recepten verrassend maakt. Dobla's Nature Range en Fast Chocolate Experience krijgen een vervolg met de...