Nieuwste Bakkerswereld online

Nieuwste Bakkerswereld online

De nieuwste Bakkerswereld is verschenen. Als abonnee kun je dit ondernemersmagazine ook digitaal inzien. Lees welke verhalen de redactie voor je heeft geselecteerd.

In dit eerste nummer van 2023 onder meer veel informatie over de Bakkersvak op 5, 6 en 7 maart, maar ook knerpende en motiverende verhalen over hoe je verder kunt als ondernemer in een krimpende markt met hoge grondstof- en energieprijzen, komen aan bod. 'Beloof minder, bereik meer.'

Ook lees je de eerste aflevering van een serie historische verhalen, aangevuld met hedendaagse receptuur. Oud-museumconservator Antje Scheper duikt in de historie van de krakeling; bakker Glenn de Fijter van Bakkerij Verba vult haar verhaal aan met een mooi recept. De krakeling, een product waarmee je als bakker altijd wel voor de dag kunt komen.

Voor Pasen presenteert het BoulangerieTeam ditmaal een Paa(r)s ruraal brood. En natuurlijk ontbreken de columns van Greetje Gutter, Hanno Spanninga, Wim Kannegieter en Ivo van Dijkhuizen niet.