Promotiemateriaal Week van het Brood te bestellen

Promotiemateriaal Week van het Brood te bestellen

Bakkers die willen meedoen aan de Week van het Brood 2023 kunnen hun gratis promotiemateriaal nu bestellen.

De Week van het Brood vindt plaats van 16 tot en met 22 januari 2023. De week is bedoeld om in heel Nederland de liefde voor brood aan te wakkeren. Volkorenbrood staat in de spotlights onder het motto: ‘Volkoren, vol vezels, vol smaak.’

Speciaal voor bakkers is er een pakket beschikbaar met promotiemiddelen voor in de winkel en online. Dat is gratis te bestellen via deze link.

Bestellen kan in elk geval tot 1 december 2022.

Volkorenbrood wint aan populariteit. Foto: NBC
Volkorenbrood wint aan populariteit. Foto: NBC
Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Via haar werk als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte hierna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij enkele vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Enkele jaren geleden keerde Anne Mieke terug naar Bakkerswereld, dat inmiddels meer is dan een magazine in print alleen; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op deze beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vast team vertrouwde freelancers.