Bakkerswereld ondergaat verjongingskuur, scrol er eens lekker doorheen

Bakkerswereld ondergaat verjongingskuur, scrol er eens lekker doorheen

De website van Bakkerswereld ondergaat een verjongingskuur die het gebruiksgemak van de online-omgeving gaat vergroten. Met een frisse vormgeving en technische verbeteringen kunnen we u zo mooie, inspirerende verhalen blijven bieden.

We nodigen u van harte uit om via de navigatie vrijelijk door de online-omgeving te surfen om kennis te maken met de nieuwe inrichting. Vind verhalen over collega’s, ovens, machines, omzetten, vaktechniek, winkelinrichting, opleidingen en personeel. Scrol op de homepage ook lekker door naar beneden om alles te ontdekken.

Nog even dit…

Mocht u tips hebben voor de redactie of stuiten op problemen dan vernemen we dat graag van u via bakkerswereld@vakmedianet.nl. Twee weten meer dan één tenslotte en de site is er voor u. 

Veel leesplezier,

De Bakkerswereld redactie.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.