Stoere veiligheidsschoen voor fitte voeten: klasse S3

Stoere veiligheidsschoen voor fitte voeten: klasse S3
De Redbrick Motion Fuse S3

De nieuwe Redbrick Motion Fuse is een veiligheidsschoen die valt binnen veiligheidsklasse S3. Stoer met een mesh-voering en schokabsorberende EVA-tussenzool. Zo blijven voeten de hele dag fit, hoe hard ze ook werken.

De Redbrick Motion Fuse is een veiligheidsschoen die valt binnen veiligheidsklasse S3. De Fuse is voorzien van een naadloze slip-in sock die vuil buitenhoudt en zorgt dat je voet supermakkelijk in de schoen glijdt, aldus de fabrikant. De veiligheidsschoen sluit perfect aan zodat de schoen echt lekker zit.

60 minuten lang waterafstotend

De ESD werkschoen voldoet aan de S3-norm wat onder andere wil zeggen dat hij ten minste 60 minuten lang waterafstotend is. Tevens is hij voorzien van een aluminium neus en een ondoordringbare Kevlar tussenzool. De rubberen loopzool met speciaal antislipprofiel zorgt voor een goede afwatering en is slijtvast, net als de stevige hak. De inlegzolen zijn uitneembaar. Het bovendeel is gemaakt van flexibel en slijtvast microfiber.

Hedendaags street-design

De safety sneakers van de Motion collectie zijn geïnspireerd op hedendaags streetwear-design en ontworpen naar de wensen van harde werkers die altijd maar blijven doorgaan. Ze zijn licht van gewicht en ideaal voor mensen in de logistieke-, metaal-, installatie- en transportsector en in de lichte bouw.

Meer informatie

De Redbrick Motion Fuse S3 is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Verkoopprijs incl. btw €94,50.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Via haar werk als verslaggever bij regionale media kwam ze terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte vervolgens jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen in de retailbranche: boer-bakker-bolletje. Anne Mieke hervond haar 'roots' bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op deze beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.

Er is fulltime iemand bezig met het posten van berichten op diverse sociale media, vertelt Laura van Duijn. Foto's: Fred Libochant Fotografie

Sassenheim / Laura van Duijn van Bakker van Maanen verzorgt social media

'Geen enkel marketinginstrument kan de impact van sociale media...

Om het maximale uit sociale media te halen, is het volgens Bakker van Maanen belangrijk om te kiezen voor de juiste kanalen én de juiste boodschap te geven. Ook is het zaak om met regelmaat iets te posten, zegt marketingmedewerkster Laura van Duijn. 'Dan blijf je top of mind bij de consument.'

Hans en Willy Out en hun 'zoon' en bedrijfsopvolger Edwin Meissen. Foto's: Diederik van der Laan

Bakker Out: hoe houd je een bedrijf van vele generaties levensvatbaar?

Een bakkerij met terras aan het water, uitzicht op de oude kerk en brug in Ouderkerk aan de Amstel: de locatie kan bijna niet mooier. Al ongeveer 400 jaar wordt op deze plek brood gebakken, sinds 1897 door de familie Out. 'We willen behouden wat de generaties voor ons hebben doorgegeven.' Een mooi streven, maar hoe houd je zo'n bedrijf levensvatbaar?

Knallen, maar zachtjes

Knallen, maar zachtjes

Even. Even over saamhorigheid. Dat gevoel samen aan iets te werken, een mooi bedrijf, lekkere producten. Samen vol aan de bak te gaan, zeker in deze periode van het jaar. Knallen, niet met vuurwerk maar met oliebollen.

Ondernemen is volgens Hein Beerse aan het veranderen. ‘En daar moeten we het met elkaar regelmatig over hebben.'

MOC-voorzitter Beerse: 'Je staat er niet alleen voor, we kunnen...

Het ondernemerschap verandert voor een bakker in rap tempo. Er zijn uiteenlopende uitdagingen, variërend van de netcongestie en het vinden van nieuw personeel tot de tarweprijzen en het klimaatbeleid. Als het aan Hein Beerse, voorzitter van de Management Ondernemers Club (MOC) ligt, moet de bakker er op uit. 'Te veel collega's zijn productgericht en kijken niet naar elkaar.'