Stoere veiligheidsschoen voor fitte voeten: klasse S3

Stoere veiligheidsschoen voor fitte voeten: klasse S3
De Redbrick Motion Fuse S3

De nieuwe Redbrick Motion Fuse is een veiligheidsschoen die valt binnen veiligheidsklasse S3. Stoer met een mesh-voering en schokabsorberende EVA-tussenzool. Zo blijven voeten de hele dag fit, hoe hard ze ook werken.

De Redbrick Motion Fuse is een veiligheidsschoen die valt binnen veiligheidsklasse S3. De Fuse is voorzien van een naadloze slip-in sock die vuil buitenhoudt en zorgt dat je voet supermakkelijk in de schoen glijdt, aldus de fabrikant. De veiligheidsschoen sluit perfect aan zodat de schoen echt lekker zit.

60 minuten lang waterafstotend

De ESD werkschoen voldoet aan de S3-norm wat onder andere wil zeggen dat hij ten minste 60 minuten lang waterafstotend is. Tevens is hij voorzien van een aluminium neus en een ondoordringbare Kevlar tussenzool. De rubberen loopzool met speciaal antislipprofiel zorgt voor een goede afwatering en is slijtvast, net als de stevige hak. De inlegzolen zijn uitneembaar. Het bovendeel is gemaakt van flexibel en slijtvast microfiber.

Hedendaags street-design

De safety sneakers van de Motion collectie zijn geïnspireerd op hedendaags streetwear-design en ontworpen naar de wensen van harde werkers die altijd maar blijven doorgaan. Ze zijn licht van gewicht en ideaal voor mensen in de logistieke-, metaal-, installatie- en transportsector en in de lichte bouw.

Meer informatie

De Redbrick Motion Fuse S3 is verkrijgbaar in de maten 39 t/m 48. Verkoopprijs incl. btw €94,50.

Anne Mieke Ravenshorst

Anne Mieke Ravenshorst

Redacteur/coördinator Bakkerswereld

Studeerde journalistiek en voorlichting. Als verslaggever bij diverse regionale media kwam zij terecht bij Bakkerswereld, het vakblad waarop ook haar ouders geabonneerd waren. Ze werkte daarna jarenlang als eind- en featureredacteur bij het Agrarisch Dagblad en bij diverse vakbladen voor de supermarktsector: boer-bakker-bolletje. Haar 'roots' hervond Anne Mieke bij Bakkerswereld, dat inmiddels veel meer is dan een magazine in print; de online-omgeving wordt steeds belangrijker. Op de beknopte redactie werkt zij als (eind-)redacteur en coördinator, waarin ze wordt bijgestaan door een vertrouwd team freelancers.