Leo Geerts helpt Voice of Holland-kandidate Nienke naar eindstreep

Leo Geerts helpt Voice of Holland-kandidate Nienke naar eindstreep

De kans is vrij groot dat Voice of Holland-kandidate Nienke Fitters vrijdagavond 26 maart de zangcompetitie wint. Bakker Leo Geerts uit Biezenmortel/Loon op Zand doet daar alles aan met een ludieke tompoucenactie.

Leo Geerts helpt Voice of Holland-kandidate Nienke naar eindstreep
Nienke Fitters ontvangt de eerste tompoucen van Leo Geerts. Foto: Geerts

Bakker Leo Geerts uit Biezenmortel heeft onder andere ook een winkel in Loon op Zand. Uit die plaats komt finaliste Nienke Fitters (Team Ali B), die vrijdagavond 26 maart in de finale staat van The Voice of Holland.

Nienke en haar ouders zijn vaste klant bij Geerts, reden waarom de bakker alles uit de kast haalt om de heldin van het dorp aan de overwinning te helpen. Klanten krijgen per 4 Nienke-tompoucen €2,40 korting, waarmee ze vrijdag twee keer per sms op haar kunnen stemmen, gratis dus.

‘Met goedkeuring van Nienke’

‘Wij zijn lokaal betrokken en uiteraard trots op de lokale heldin. Daarom hebben wij lekkere stem op Nienke- tompoucen gemaakt, uiteraard met goedkeuring van Nienke’, vertelt te enthousiaste bakker. ‘Koop 4 Nienke-tompoucen voor slechts €6,99 ipv €9,40. SMS daarvoor ‘NIENKE’ naar 3131, natuurlijk onder het genot van een heerlijk gebakje…’, zo promoot de bakker zijn actie op sociale media.

‘En als ze wint…. dan hebben we daar weer iets leuks voor’

‘Wat begon als ludieke actie is uitgegroeid tot megasucces’, vertelt Geerts. ‘We hadden het één uur op Facebook en Insta staan en hadden meteen al 130 bestellingen binnen. En die teller loopt maar door. Gisteren is Omroep Brabant nog komen filmen in de winkel, wat vandaag de hele dag door wordt uitgezonden op de lokale tv. Morgen staat er nog een interview met de radio gepland. En als ze wint….. dan hebben we daar uiteraard ook weer iets leuks voor!

De bakker wil collega’s aanmoedigen ook in te haken op actuele zaken en lokale gebeurtenissen. ‘Ook al zijn het er weinig in deze gekke tijden, maar haak erop in. Elk lichtpuntje moet je uitpakken en benutten!’

De Nienke-tompoucen.

26 maart vanaf 20 uur

Vrijdagavond vanaf 20 uur wordt duidelijk wie zich de winnaar van het elfde seizoen van The Voice mag noemen.De vier finalisten van dit seizoen zijn:

  • Nienke Fitters (Team Ali B)
  • Dani van Velthoven (Team Anouk)
  • Jasper Wever (Team Jan Smit
  • Sem Rozendaal (Team Waylon)