HAS en Delta Agrifood geven workshop zout- en suikerreductie

HAS Hogeschool organiseert voor het eerst in samenwerking met Delta Agrifood Business in Bergen op Zoom de workshop Zout- en suikerverlaging. De fysieke workshop voor de foodsector vindt plaats op 4 maart 2021.
Delen:
Zout- en suikerreductie staat centraal in een workshop van de HAS en Delta Agrifood Business.

De gezamenlijke workshop in het Delta Agrifood Business is een nieuwe stap in de samenwerking tussen HAS Hogeschool en het werkveld in de Zuidwestelijke Delta.

Mocht de workshop door coronamaatregelen niet fysiek kunnen plaatsvinden dan wordt deze verplaatst naar een latere datum.

HAS organiseert geregeld sessies die inspelen op actuele trends en ontwikkelingen in de sector. De herformulering van voedingsproducten is daarbij al een tijd een hot item, zeker als het gaat om zout- en suikerverlaging. Steeds meer bedrijven werken eraan; de bakkerij is hierin overigens een voorloper.

Gezondere producten samenstellen

HAS Hogeschool wil een gezondere productsamenstelling bevorderen en met deze workshop actief bijdragen aan het verspreiden van kennis op dit gebied. De workshop is interessant voor iedereen die te maken heeft met zout- en suikerverlaging in producten, zoals productontwikkelaars, category-managers, voedingskundigen en marketeers.