FreshRecruitment
Zoutgehalte in brood voor derde jaar op rij stabiel
Zoutreductie is een schoolvoorbeeld van hoe producenten kunnen omgaan met de gezondheid van de consument. Voor het derde jaar op rij is de...
Zoutreductie is een schoolvoorbeeld van hoe producenten kunnen omgaan met de gezondheid van de consument. Voor het derde jaar op rij is de...
Afspraken tussen de voedingsindustrie en het ministerie van VWS uit 2014 om minder zout en suiker te gebruiken, hebben maar beperkt effect gehad. Dat...
Opnieuw hebben bakkerijen in het grootbedrijf de zouttoevoeging op brood verminderd; de gemiddelde toevoeging van zout op droge stof ligt in 2020 op...
De afgelopen 10 jaar zijn grote stappen gezet als het gaat om de zoutreductie in brood. Op jaarbasis gebruikt de bakkerij nu 2,7 miljoen kilo zout...
De hele bakkerijbranche, zowel de industrie als het ambacht, laat een reducering van zout in brood zien. Uit de tiende zoutmonitoring blijkt dat...
De NVB heeft in 2018 het Nederlands Bakkerij Centrum de tiende Zoutmonitoring laten uitvoeren. Hierbij zijn in heel Nederland broden getest op het...
In opdracht van de NVB gaat NBC de tiende landelijke zoutmonitoring in brood uitvoeren. Naast grootbrood zal dit jaar ook een groot deel kleinbrood...