ArtikelAssortimentProVeg: kwart van de Nederlanders hoopt op toekomst zonder vlees Nederlanders zijn in hun ideeën over de veehouderij veel radicaler dan zij laten zien in hun huidige gedrag, gezien de hoge vleesconsumptie....
ArtikelDe bakkerijBakels Senior: ‘Vegan biedt mogelijkheden voor complete... Vegan is een wereldwijde trend, die mogelijkheden schept voor de gehele bakkerijsector. Dat is reden voor Bakels om samen met haar wereldwijde...
NieuwsNieuwsProVeg Incubator is open voor aanvragen ProVeg, de toonaangevende incubator voor voedsel startups, is open voor aanvragen. De incubator ondersteunt baanbrekende bedrijven die het...
NieuwsNieuwsNieuw bestuur Foodvalley NL van start Het Foodvalley ecosysteem internationaal op de kaart zetten en de slagkracht van innovatieve voedingsmiddelenbedrijven in Nederland vergroten. Dat is...
NieuwsMarktberichten‘Pasen, het nieuwe Kerstmis?’ Vroeger was Kerstmis hét moment van het jaar voor de bakker. Emma Sterken van Pruvé merkt dat er een verschuiving plaatsvindt. ‘Feestdagen worden...
NieuwsEvenementenStijging aantal bezoekers Horecava 2020 Op de 64e editie van de Horecava, die vorige week maandag tot en met donderdag plaatsvond, werd in totaal door 75.000 foodservice professionals...
NieuwsNieuwsWillem-Pie vegan Bakery verdriedubbelt slagkracht Op het voormalige adres van bakkerij en patisserie Bakkerij Schouten in Amsterdam Slotervaart opent maandag 25 november de 100 procent plantaardige...
ArtikelMarktberichtenBladerdeegsticks in populaire smaken van Wolf ButterBack Wolf ButterBack presenteert op Bakkersvak 2018 een nieuwe vegetarische bladerdeegsnack en een snack met vlees.
NieuwsNieuwsSaucijzenboontje tweede bij Food Innovation Bachelor’s Award 2017 Het saucijzenboontje heeft de tweede prijs gewonnen van Food Innovation Bachelor’s Award 2017 van het Voedingscentrum. Het is een duurzaam product...