FreshRecruitment
Wat kan je als bakker met de eiwittransitie? Zet in op bewustwording
Vanuit de eiwittransitie en de Nationale Eiwit Strategie groeit de vraag naar plantaardige eiwitten in plaats van dierlijke eiwitten. Wat betekent...
Vanuit de eiwittransitie en de Nationale Eiwit Strategie groeit de vraag naar plantaardige eiwitten in plaats van dierlijke eiwitten. Wat betekent...
Jolisca Bakker besloot zich na het volgen van cursussen aan het Bakery Institute te verdiepen in vegan gebak voor de horeca, zoals cakes,...
Met YB maakte Wouter Staal de overstap naar een volledig plantaardig assortiment. Naast de verkoop van zijn YB-assortiment aan foodservicebedrijven,...
Glutenvrij, suikervrij en veganistisch. Het zijn consumententrends waar bakkers op hun eigen manier een draai aan kunnen geven. Uiteraard kwamen deze...
Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden biedt al langere tijd een aantal vegan-producten aan. De meeste kansen ziet eigenaresse Greetje Schuurmans in vegan...
Het Zaanse Bakkertje in Zaandam is een jaar of zeven geleden gestart met de verkoop van vegan producten. Inmiddels trekt het assortiment...
Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als 'reguliere' lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...
Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...
Mark Spaapen van bakkerij Lekker Plekske in Roosendaal verkoopt naast zijn reguliere worstenbroodjes in allerlei smaken met succes vegan...