
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als ‘reguliere’ lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...
Voor sommige bakkers is het een lastig dilemma: verkoop je vegan producten als ‘reguliere’ lekkernijen en vertel je alleen dat deze plantaardig zijn...
Bakkerij Schuurmans in Leeuwarden biedt al langere tijd een aantal vegan-producten aan. De meeste kansen ziet eigenaresse Greetje Schuurmans in vegan...
Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...
Mark Spaapen van bakkerij Lekker Plekske in Roosendaal verkoopt naast zijn reguliere worstenbroodjes in allerlei smaken met succes vegan...
Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...
Bakkers die willen inspelen op de vraag naar vegan producten kunnen volgens Linda van Zonsbeek, Kennisspecialist Voeding & Gezondheid van het...
In 2023 wil ruim één op de drie Nederlanders (35%) meer vegan eten. Voor 15 procent van de Nederlanders met goede voornemens is het jaar...
Gezonde voeding wordt voor consumenten steeds belangrijker. Bakkers kunnen hier onder meer op inspelen met vezelrijke producten, door minder suiker...
De Free From and Functional Expo vindt op 22 en 23 november voor de tiende keer plaats in Amsterdam RAI. Centraal staat de toekomst van...
Mendelt Tillema heeft samen met medestudenten van de HAS green academy het Zwamcijsje ontwikkeld: een saucijzenbroodje met een vulling van...