Grow Recruitment
Leonidas introduceert vegan bonbons, zuivel vervangen is grootste...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
Leonidas wil kwaliteitschocolade voor iedereen toegankelijk te maken. Daarom is de permanente collectie onlangs uitgebreid met vier vegan bonbons met...
De nieuwe, eenjarige vakopleiding Vegan Patisserie van het ROC van Amsterdam is genomineerd voor de Vegan Awards in de categorie Educatie &...
Revyve is vooral bekend van de eivervanger op basis van de reststroom brouwersgist. Deze bevat echter sporen van gluten. Foodbedrijven vroegen om een...
Consumenten willen niet alleen een smakelijk product, maar ook gezonde, clean-label- en lokale grondstoffen. Voor de ambachtelijke bakker is het...
Plantaardige productontwikkeling is een belangrijke trend in de bakkerijsector. 'Steeds meer consumenten kiezen voor een veganistische of...
Brandt & Levie lanceert zijn eerste plantaardige worstvariant: de Plantbased Hotdog. Het is een grote stap in het verhaal van de Amsterdamse...
In hoeverre leggen banketbakkerijen zich toe of besteden aandacht aan vegan producten? Dit magazine gaat daarover.
Vegan, het is een term die sommigen misschien nog steeds doet zuchten. Maar laten we eerlijk zijn: de vegangolf is geen tijdelijke bevlieging, het is...
De Vegan Bakker in Heusden heeft inmiddels een rijk assortiment aan vegan producten samengesteld. Onder andere deze plantaardige aardbeienbavaroise...
Jolisca Bakker besloot zich na het volgen van cursussen aan het Bakery Institute te verdiepen in vegan gebak voor de horeca, zoals cakes,...