
11 Tips voor het paasassortiment van 2023: verbeter je vertrouwde...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Op de Horecava waren een aantal ijsaanbieders te vinden. Bakkerswereld licht er twee uit wier duidelijke keuze voor samenstelling en smaak opvalt:...
In 2023 wil ruim één op de drie Nederlanders (35%) meer vegan eten. Voor 15 procent van de Nederlanders met goede voornemens is het jaar...
Tijdens de tiende editie van Bakkersvak en IJs-Vak, die op 5, 6 en 7 maart 2023 in Evenementenhal Gorinchen worden gehouden, wordt op de beursvloer...
‘Sommige mensen hebben negatieve associaties bij vegan en zijn bijvoorbeeld huiverig voor de smaak of textuur van deze producten, maar dat is echt...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...
Het aanbod in plant-based en andere better for you-producten groeit harder dan ooit. De traditionele bakker en de banketafdeling van de supermarkt...
Een van de grootste voedingsmiddelenbeurzen van de wereld is het: de SIAL in Parijs. Er is bijna een hele hal gewijd aan bakerijproducten....
‘Mijn opa en oma hebben niks in de gaten gehad hoor, ze vonden het heerlijk!’ De kleindochter van een bejaard stel knipoogt naar vegan-bakker Lucas...