Grow Recruitment
Broodway België jaagt creativiteit aan met concepten voor bakkers
Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...
Op Broodway, 24 tot en 27 september in Kortrijk België, valt op dat exposanten op de beursvloer nieuwe concepten voor bakkers presenteren. Ze willen...
Het opnieuw samenstellen van producten, zogeheten productherformulering, is volgens de overheid een belangrijke stap naar een gezondere samenleving....
Herformuleren op verzadigd vet is in zekere mate mogelijk voor margarines en vetten. Maar daarnaast is ook een omschakeling van vaste naar vloeibare...
De sterk gestegen grondstofprijzen en de onzekerheid over de verkrijgbaarheid van grondstoffen zijn van invloed op het komende oliebollenseizoen....
Producent van onder meer bake-off voor de bakkerij, Vandemoortele, investeert €25 miljoen in een nieuwe fabriek in Bretagne. De fabriek moet gaan...
Het buiten genieten van eten en drinken heeft tijdens corona een vlucht genomen. Dit zal blijven, ook nu er weer meer mag, voorspelt Sandra van...
Voor de zomer van 2022 geldt: One size does not 'fill' all. Klanten verwachten producten die aansluiten bij hun persoonlijke voorkeuren. Variatie in...
Het coronavirus heeft een aantal trends versterkt. Dat heeft ook zijn weerslag op Pasen. Dit jaar zien we veel kleine lekkernijen, zoals mini-pastry,...
Net als Kerst vieren we Pasen waarschijnlijk in kleine groepen. Bakkers kunnen hierop inspelen door bijvoorbeeld brunchpakketten aan te bieden met...
Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Het is...