
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
Het verwaarden van reststromen is een hot topic in de voedingsindustrie. Royal Steensma, leverancier van bakkerij-ingrediënten, richt zich op het...
De eerste fase van het retourbroodproject wordt op 10 november afgerond. De resultaten mogen er zijn. Van koekjes tot yoghurt en van stroop tot...
Sandra Dijkstra (22) uit Rinsumageest is inmiddels ruim een jaar in dienst bij Bakkerij Braaksma in Oentsjerk. Daar zit ze helemaal op haar plek. ‘Ik...
De Bijenkorf in Amsterdam gaat vanaf volgende week op drie doordeweekse avonden een paar uur eerder dicht. De maatregel geldt voorlopig voor drie...
Tweeduizend studenten van het Summa College in Eindhoven treden 30 juni in de schijnwerpers op de vijfde editie van Crafted. Het festival viert het...
Summa Brood en Banket leidt studenten op tot werkgevers en werknemers van de toekomst. Ze zijn bekend met de nieuwste trends en technieken en kunnen...
Sanne Kalf (23) werkt in de banketbakkerij van Bakkerij Breimer in Lemmer én is leerling-docent bij het Friesland Collega in Leeuwarden. Juist de...
Het unieke event Futuremakers vindt 13 oktober plaats. Dit is een samenwerking tussen diverse netwerken in de noordelijke food- en processector,...
Uit onderzoek van Katinka de Maat en Thijs Wiggers, studenten voedingsmiddelentechnologie aan Hogeschool Van Hall Larenstein, is gebleken dat het...
Het jaarlijkse NK voor beroepen Skills The Finals vindt op 31 maart en 1 april 2022 plaats in Utrecht. Tijdens dit tweedaagse finale-evenement in de...