Alles over Storytelling

Joep Gommans Foto: Bert Jansen

Column: 'Klant vraagt om duurzaamheid en personalisatie'

Nu het nieuwe jaar alweer een maand is gevorderd, kijk ik vooruit naar de bakkerstrends voor 2024. Personalisatie en interactie zijn sleutelwoorden...

Bakeplus-directeur Bob Sars: ‘Enorme diversiteit onder bakkers.' Foto: Bert Jansen

Inspiratie-sessies Bakeplus: Nieuwe generatie bakkersklanten stelt...

Verdeeld over twee dagen wist inspiratiemanager Frans Goenee van De Efteling zo´n 60 bakkers op 16 en 17 mei te boeien. Hij trok parallellen tussen...

Zegert van de Linde van Smaakmakers, interviewt inspiratiemanager Frans Goenee van de Efteling. 
Foto: Bakeplus

Hoe Bakeplus zijn afnemers verrast - met podcast

Inspiratie hoef je niet altijd te halen uit de branche waarin je zelf werkzaam bent. Die boodschap wil Bakeplus meegeven aan zijn afnemers. Om dit...

Greetje Dekker-Gutter, mede-eigenaar Bakkerij Kees Gutter, Monnickendam

Vrouwendag

Ik werkte aan de actieplanning en zag dat het bijna vrouwendag is. Op 8 maart voor wie het interesseert. Ergens maakt mij dat altijd een beetje boos....

Ambachtelijk is een belangrijke trend: imperfectie is perfect

Ambachtelijk is een belangrijke trend: imperfectie is perfect

Smaak, gezond en vers vormen volgens consumententrendonderzoek Taste Tomorrow de allerbelangrijkste trends als het gaat om brood- en banketproducten....

Rien Kos, directeur D. van der Pol en Zonen

Meesterverteller Robèrt

Het Genootschap van de Bakkerij zoekt leden. Deze oproep is mij niet ontgaan, en is bovendien zó dringend, dat ik me maar direct heb aangemeld. De...

NBC: Speel in op de wensen van de online generatie

NBC: Speel in op de wensen van de online generatie

Frank Janssen van het NBC praat in het Onderneem Café op de Bakkersvak ondernemers bij over de toekomst van de bakkers. De online generatie groeit,...

'Verkoop brood met toegevoegde waarde'

'Verkoop brood met toegevoegde waarde'

De vraag naar steeds 'schonere' producten, zonder kunstmatige toevoegingen en vrij van bepaalde allergenen, neemt dit jaar nog extremere vormen aan,...

De Bakkers Lamers dragen hun steentje bij aan de Dutch Agri Food Week.

Foto: Lamers

Dutch Agri Food Week: wat eten we in 2050?

De vierde editie van Dutch Agri Food Week gaat in op de vraag naar de herkomst én de toekomst van ons eten. Tot en met 16 oktober krijgen consumenten...

Foto's: Anne van der Woude

Chocolade in de hoofdrol bij chocoladefabriek Mellow

Na zijn reizen naar Tibet en China, trok ondernemer Rienk Edens naar Nicaragua en Guatemala. In die landen bezocht hij de cacaoplantages. Edens werd...