
Verdeeld over twee dagen wist inspiratiemanager Frans Goenee van De Efteling zo´n 60 bakkers op 16 en 17 mei te boeien. Hij trok parallellen tussen...
Verdeeld over twee dagen wist inspiratiemanager Frans Goenee van De Efteling zo´n 60 bakkers op 16 en 17 mei te boeien. Hij trok parallellen tussen...
Inspiratie hoef je niet altijd te halen uit de branche waarin je zelf werkzaam bent. Die boodschap wil Bakeplus meegeven aan zijn afnemers. Om dit...
Ik werkte aan de actieplanning en zag dat het bijna vrouwendag is. Op 8 maart voor wie het interesseert. Ergens maakt mij dat altijd een beetje boos....
Smaak, gezond en vers vormen volgens consumententrendonderzoek Taste Tomorrow de allerbelangrijkste trends als het gaat om brood- en banketproducten....
Het Genootschap van de Bakkerij zoekt leden. Deze oproep is mij niet ontgaan, en is bovendien zó dringend, dat ik me maar direct heb aangemeld. De...
Frank Janssen van het NBC praat in het Onderneem Café op de Bakkersvak ondernemers bij over de toekomst van de bakkers. De online generatie groeit,...
De vraag naar steeds ‘schonere’ producten, zonder kunstmatige toevoegingen en vrij van bepaalde allergenen, neemt dit jaar nog extremere vormen aan,...
De vierde editie van Dutch Agri Food Week gaat in op de vraag naar de herkomst én de toekomst van ons eten. Tot en met 16 oktober krijgen consumenten...
Na zijn reizen naar Tibet en China, trok ondernemer Rienk Edens naar Nicaragua en Guatemala. In die landen bezocht hij de cacaoplantages. Edens werd...
Het was een mooie nazomerdag in de Vaucluse, in het zuiden van Frankrijk. De druivenoogst was al gestart. Toch had een wijnboerderij tijd vrijgemaakt...