Tummers ziet kansen voor digitale introductie: 'Geen grijze muis...
Ritchie Soekhlal, eigenaar van Patisserie Tummers, is enthousiast over het digitale introductieprogramma van Bakkracht. Nieuwe medewerkers kunnen...
Ritchie Soekhlal, eigenaar van Patisserie Tummers, is enthousiast over het digitale introductieprogramma van Bakkracht. Nieuwe medewerkers kunnen...
Medewerkers die beginnen met werken in de ambachtelijke of industriële bakkerij kunnen voortaan beter voorbereid van start gaan op hun nieuwe...
Stichting Bakkracht start met een nieuwe ronde van het Bedrijfsontwikkelplan. Dit plan ondersteunt concreet bij het gericht opleiden van medewerkers,...
Studenten en werkzoekenden zijn gewild bij (grote) bakkerijen. Die zijn namelijk naarstig op zoek naar stagiairs en personeel. Tijdens het...
Het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf houdt per 1 augustus 2025 in haar huidige vorm op te bestaan. De NBOV heeft de overige sociale partners laten weten...
In 2022 heeft de stichting Bakkracht de pilot Bedrijfsontwikkelplan aangeboden aan 14 ambachtelijke en industriële bakkerijen. Vanwege het succes...
Stichting Bakkracht heeft Wereld van de Bakkerij gelanceerd. Dit online platform moet jongeren niet alleen enthousiasmeren voor het bakkersvak, maar...
Leren van elkaar en die kennis beter benutten, zowel als het gaat om harde als zachte vaardigheden. Het zijn enkele conclusies die te trekken zijn...
'Leren doen wij eigenlijk iedere dag.' Dat concludeert Derkjan Marsman na deelname aan de pilot Bedrijfsontwikkelplan, aangeboden door de stichting...
De tweede editie van Futuremakers vond woensdag 13 oktober in Leeuwarden plaats. Bijna negentig studenten gingen met dertig bedrijven uit het Noorden...