Alles over Stichting Bakkracht

Nog voordat de nieuwe werknemers beginnen, kunnen ze het introductieprogramma al digitaal volgen.
Foto: Patisserie Tummers

Tummers ziet kansen voor digitale introductie: 'Geen grijze muis...

Ritchie Soekhlal, eigenaar van Patisserie Tummers, is enthousiast over het digitale introductieprogramma van Bakkracht. Nieuwe medewerkers kunnen...

Nieuwe medewerkers beter voorbereid aan het werk dankzij introductieprogramma

Nieuwe medewerkers beter voorbereid aan het werk dankzij...

Medewerkers die beginnen met werken in de ambachtelijke of industriële bakkerij kunnen voortaan beter voorbereid van start gaan op hun nieuwe...

Jonge medewerkers hebben behoefte aan duidelijkheid en structuur.
Foto: Bakkracht

Bakkerij Rijnbeek over het betrekken van medewerkers: 'Ze hebben heel...

Stichting Bakkracht start met een nieuwe ronde van het Bedrijfsontwikkelplan. Dit plan ondersteunt concreet bij het gericht opleiden van medewerkers,...

Bakkerij laat zich van haar mooiste kant zien aan studenten en werkzoekenden

Bakkerij laat zich van haar mooiste kant zien aan studenten en...

Studenten en werkzoekenden zijn gewild bij (grote) bakkerijen. Die zijn namelijk naarstig op zoek naar stagiairs en personeel. Tijdens het...

Sociaal Fonds Bakkersbedrijf stopt in huidige vorm, NBOV stapt eruit

Sociaal Fonds Bakkersbedrijf stopt in huidige vorm, NBOV stapt eruit

Het Sociaal Fonds Bakkersbedrijf houdt per 1 augustus 2025 in haar huidige vorm op te bestaan. De NBOV heeft de overige sociale partners laten weten...

Foto: archief Bakkerswereld

Borgesius vaart wel bij Bakkracht-pilot: 'Wat er in korte tijd tot...

In 2022 heeft de stichting Bakkracht de pilot Bedrijfsontwikkelplan aangeboden aan 14 ambachtelijke en industriële bakkerijen. Vanwege het succes...

Foto: Shutterstock

Wereld van de Bakkerij speelt in op personeelstekort in de sector

Stichting Bakkracht heeft Wereld van de Bakkerij gelanceerd. Dit online platform moet jongeren niet alleen enthousiasmeren voor het bakkersvak, maar...

Al eerder namen grote bakkerijen deel aan de pilot. Die trok vorig jaar direct de aandacht van HR-adviseur Derkjan Marsman, werkzaam voor Bakkerij Smithuis en Bakkerij Faber. Archieffoto: Bakkracht

Leren van elkaar: Bakkracht vraagt aandacht voor harde en zachte...

Leren van elkaar en die kennis beter benutten, zowel als het gaat om harde als zachte vaardigheden. Het zijn enkele conclusies die te trekken zijn...

Al eerder namen grote bakkerijen deel aan de pilot. Die trok vorig jaar direct de aandacht van HR-adviseur Derkjan Marsman, werkzaam voor Bakkerij Smithuis en Bakkerij Faber. Archieffoto: Bakkracht

Leren op de werkvloer: pilot Bedrijfsontwikkelplan biedt concrete...

'Leren doen wij eigenlijk iedere dag.' Dat concludeert Derkjan Marsman na deelname aan de pilot Bedrijfsontwikkelplan, aangeboden door de stichting...

Futuremakers in Leeuwarden. Foto: Bakery Sweets Center/ Clara Bloemhof

Futuremakers wederom succesvol: meer dan de helft van de studenten...

De tweede editie van Futuremakers vond woensdag 13 oktober in Leeuwarden plaats. Bijna negentig studenten gingen met dertig bedrijven uit het Noorden...