Alles over Sonneveld

De Paaspouce. Foto: Zeelandia

Van Paaspouce tot Avocadoslof: dit zijn dé trendy paasrecepten

Paaspouce, Yuzu-gebakjes, fris smakende Oranjebrilletjes en hartige snacks. Dit zijn allemaal trendy lekkernijen waarmee bakkers zich dit jaar...

Foto: Sonneveld

6 tips om je paasomzet verder te verhogen

Net als Kerst is ook Pasen een belangrijke omzetmaker voor de bakker. Zorg ervoor dat je geen omzet mist. Met deze zes tips kun je klanten optimaal...

Foto: Dawn Foods

Met deze paastrends wind je de klant in 2024 om je vinger

Pasen en genieten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is hét moment extra uit te pakken met je assortiment. Bakkerswereld zet dé vijf...

Richting de toekomst verwacht Manon Teeuw dat er meer plantaardig gebak in het assortiment komt.

Zo creëer je de bakkerij van de toekomst: 'Inzetten op verdere...

De bakkerijsector moet verduurzamen. Daarbij gaat het om veel verschillende aspecten, zoals duurzame grondstoffen en productieprocessen en minder...

Meester Boulanger en oliebollenkeurmeester Wietse Schiere van Royal Koopmans. Foto: Royal Koopmans

Verhoog je oliebollenverkoop met deze tips

Frituurproducten spelen een belangrijke rol in het assortiment van de bakkerij. Hiermee kun je je onderscheiden, je bedrijf op de kaart zetten én...

Mini-oliebollen passen goed bij de vraag naar kleinere porties. Foto: Sonneveld

Dollen met oliebollen en ander frituurwerk, probeer eens nieuwe...

Oliebollen heb je in allerlei soorten en maten. Variaties in het assortiment kun je vanuit één basisproduct aanbieden en zo een bredere doelgroep...

Foto: CSM

Drie tips om je gebaksassortiment gezonder te maken

Gezondheid is hot. Steeds meer consumenten letten op de ingrediënten van hun voedingsmiddelen en kiezen bewust voor lekkernijen met minder zout en/of...

Tarwe. Foto Shutterstock

Ontwikkelingen grondstofprijzen; dit verwachten de leveranciers

De prijzen voor grondstoffen als zuivel, granen en plantaardige oliën blijven turbulent als gevolg van inflatie, onzekere geopolitieke omstandigheden...

Foto: Debic

Met deze recepten kun je gemakkelijk inspelen op toenemende vraag...

Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...

Foto: Debic

Acht tips om te starten met vegan

Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...