
11 Tips voor het paasassortiment van 2023: verbeter je vertrouwde...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...
De uitdaging om de consument voor je te winnen, is er altijd. Met de stijgende prijzen en bewustwordende klanten, is die uitdaging groter dan ooit,...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...
De actie om de verlichting in bakkerswinkels zaterdag 22 oktober massaal uit te doen, wordt steeds breder gedragen. Diverse organisaties brengen de...
Het coronavirus heeft een aantal trends versterkt. Dat heeft ook zijn weerslag op Pasen. Dit jaar zien we veel kleine lekkernijen, zoals mini-pastry,...
Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Het is...
Samen lanceren Bakeplus en Sonneveld de campagne Smaakmakers, waarin zij acht inspirerende, smaakvolle producten presenteren voor het na- en voorjaar.
Onder het motto 'Samen sterk! Sharing is caring', verraste grondstoffenleverancier Sonneveld vandaag het IC-zorgpersoneel van het Erasmus Medisch...
De borrel die Bakery Nexus voor het derde jaar op rij voor de bakkerijsector organiseerde om het nieuwe jaar af te trappen, krijgt steeds meer body....
Tijdens Pasen 2020 zien we een combinatie van klassiekers en nieuwe trends. Voor het ontbijt/de brunch geldt dat dit jaar het volkoren kleinbrood en...