Alles over Sonneveld

Dollen met oliebollen en ander frituurwerk, probeer eens nieuwe...
Oliebollen heb je in allerlei soorten en maten. Variaties in het assortiment kun je vanuit één basisproduct aanbieden en zo een bredere doelgroep...

Drie tips om je gebaksassortiment gezonder te maken
Gezondheid is hot. Steeds meer consumenten letten op de ingrediënten van hun voedingsmiddelen en kiezen bewust voor lekkernijen met minder zout en/of...

Ontwikkelingen grondstofprijzen; dit verwachten de leveranciers
De prijzen voor grondstoffen als zuivel, granen en plantaardige oliën blijven turbulent als gevolg van inflatie, onzekere geopolitieke omstandigheden...

Met deze recepten kun je gemakkelijk inspelen op toenemende vraag...
Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...

Acht tips om te starten met vegan
Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...

Aanbod vegan nog te karig in bakkerij, vinden leveranciers
Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...

Nachtwerk uitbannen door te bakken via een uitgesteld proces; zo pak...
Voor steeds meer bakkerijen is het een uitdaging om aan personeel te komen. Dat heeft veel verschillende oorzaken. Eén daarvan zijn de werktijden....

11 Tips voor het paasassortiment van 2023: verbeter je vertrouwde...
Met het paasassortiment kan de ambachtelijke bakker dit jaar alle kanten op. Traditionele recepten blijven in trek en daarnaast vinden klanten het...

De smaakinspiratie van Sonneveld voor 2023 - hoe laat je de klant...
De uitdaging om de consument voor je te winnen, is er altijd. Met de stijgende prijzen en bewustwordende klanten, is die uitdaging groter dan ooit,...

Free From and Functional Food Expo toont de kansen voor glutenvrij en...
Glutenvrij en vegan biedt heel veel kansen voor de ambachtelijke bakker. Er is echter één belangrijke voorwaarde: de producten moeten net zo lekker...