Van Paaspouce tot Avocadoslof: dit zijn dé trendy paasrecepten
Paaspouce, Yuzu-gebakjes, fris smakende Oranjebrilletjes en hartige snacks. Dit zijn allemaal trendy lekkernijen waarmee bakkers zich dit jaar...
Paaspouce, Yuzu-gebakjes, fris smakende Oranjebrilletjes en hartige snacks. Dit zijn allemaal trendy lekkernijen waarmee bakkers zich dit jaar...
Net als Kerst is ook Pasen een belangrijke omzetmaker voor de bakker. Zorg ervoor dat je geen omzet mist. Met deze zes tips kun je klanten optimaal...
Pasen en genieten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is hét moment extra uit te pakken met je assortiment. Bakkerswereld zet dé vijf...
De bakkerijsector moet verduurzamen. Daarbij gaat het om veel verschillende aspecten, zoals duurzame grondstoffen en productieprocessen en minder...
Frituurproducten spelen een belangrijke rol in het assortiment van de bakkerij. Hiermee kun je je onderscheiden, je bedrijf op de kaart zetten én...
Oliebollen heb je in allerlei soorten en maten. Variaties in het assortiment kun je vanuit één basisproduct aanbieden en zo een bredere doelgroep...
Gezondheid is hot. Steeds meer consumenten letten op de ingrediënten van hun voedingsmiddelen en kiezen bewust voor lekkernijen met minder zout en/of...
De prijzen voor grondstoffen als zuivel, granen en plantaardige oliën blijven turbulent als gevolg van inflatie, onzekere geopolitieke omstandigheden...
Het aanbieden van vegan producten heeft een aantal voordelen. Zo kun je met een vegan assortiment een nieuwe doelgroep aanspreken, inspelen op...
Vegan is geen hype, maar mainstream geworden. Het aanbieden van vegan lekkernijen biedt volop kansen. Toch zien veel ambachtelijke bakkers de...