Alles over Social media

Reindert Hameeteman uit Zeeland is sinds woensdag 4 mei 2022 Meester Boulanger. (fotograaf: Bram Saeys)

Nieuwe opzet Meester-examen: aparte inauguratie moet vakmanschap...

Over een jaar, in april 2025, worden nieuwe examens gehouden om de titel Meester Boulanger of Meester Patissier te behalen. De examens krijgen een...

Lucas en Jolanda Vermeulen (rechts) in de winkel van De Vegan Bakker: 'Social media vergroot ons klantenbestand.'

Slimme inzet social media vergroot naamsbekendheid Vegan Bakker

Met De Vegan Bakker richt bakker Lucas Vermeulen zich sinds afgelopen zomer op een hele nieuwe doelgroep. Samen met zijn marketingmedewerker Steffie...

Vicky Littlejohn

Column Vicky Littlejohn: 'De kracht van één influencer'

'De award voor de allerbeste croissant van Nederland!', een uitspraak die ik mijn leven niet meer ga vergeten. Het is jullie vast niet ontgaan dat...

Foto: Shutterstock

Tien tips om optimaal te scoren met jouw webshop

Met een goede webshop heb je als bakker een extra etalage om de producten te tonen, creëer je een extra verkooppunt én trek je nieuwe klanten aan....

Links Jordi Jolink, rechts Levi Jolink. Foto: Banketbakkerij Jolink

Naadloze integratie tussen online en offline winkel werkt bij Jolink...

Banketbakkerij Jolink in Brummen timmert hard aan de weg. Niet alleen wordt een nieuwe bakkerij gebouwd, ook wordt binnenkort de vierde vestiging...

Bakker Meijer werft en verkoopt via TikTok: 'Dit moet nieuwe mensen opleveren'

Bakker Meijer werft en verkoopt via TikTok: 'Dit moet nieuwe mensen...

Bakker en eigenaar Bart Meijer van Echte Bakker Eerkens uit Musselkanaal opent 's nachts digitaal zijn deuren op TikTok onder de naam 'Tiktok bakker...

Greetje Dekker-Gutter, mede-eigenaar Bakkerij Kees Gutter, Monnickendam

De online bakkerij

'Vroeger' gaat snel in de online wereld. Vroeger liep ik voorop met een mooie Facebookpagina met veel likes en goeie content. Maar nu? Ik bereik mijn...

Tien tips om meer te verkopen tijdens de rustige zomerperiode

Tien tips om meer te verkopen tijdens de rustige zomerperiode

We naderen de zomer en de bijbehorende zomervakantie. Een periode die vaak synoniem is voor een gezapige verkoop. Maar dat hoeft niet zo te zijn....

Verdiep je eens in wat je jongerere medewerkers allemaal met die telefoon doen. 						Foto’ s: Shutterstock

Jonge mensen in de bakkerij hard nodig; hoe werkt de Generatie Z?

Op de een kun je volledig bouwen, de ander heeft wat meer aandacht nodig. Het vergt soms wat geduld om met jonge mensen te werken. We hebben deze...

Greetje Dekker-Gutter, mede-eigenaar Bakkerij Kees Gutter, Monnickendam

Verhalen vertellen

Het is inmiddels mijn veertiende column op deze plek, dus het is gebleken dat verhalen vertellen wel aan mij besteed is. Geen kulverhalen, want daar...