
De online bakkerij
‘Vroeger’ gaat snel in de online wereld. Vroeger liep ik voorop met een mooie Facebookpagina met veel likes en goeie content. Maar nu? Ik bereik mijn...
‘Vroeger’ gaat snel in de online wereld. Vroeger liep ik voorop met een mooie Facebookpagina met veel likes en goeie content. Maar nu? Ik bereik mijn...
We naderen de zomer en de bijbehorende zomervakantie. Een periode die vaak synoniem is voor een gezapige verkoop. Maar dat hoeft niet zo te zijn....
Op de een kun je volledig bouwen, de ander heeft wat meer aandacht nodig. Het vergt soms wat geduld om met jonge mensen te werken. We hebben deze...
Het is inmiddels mijn veertiende column op deze plek, dus het is gebleken dat verhalen vertellen wel aan mij besteed is. Geen kulverhalen, want daar...
Een automatiek met gekoeld vers gebak, waar mensen spontaan om acht uur ’s avonds nog even wat lekkers voor bij de koffie kunnen halen. Bakker Sjon...
Hoe profileer je jezelf als bakker op de social media? ‘Zorg dat je on- en offline dezelfde ondernemer bent’, luidt het devies van bakkers Nyncke...
De NBOV en Google werken samen om de digitale vaardigheden van ondernemers te stimuleren. Online ondernemen is immers niet meer weg te denken in de...
Even een berichtje posten op Facebook met een smakelijke foto van een toef slagroom erbij. Veel ondernemers googelen zo’n foto en knippen en plakken...
Rubia patisserie in Deventer heeft gisteren vierhonderd gebakjes bij het Deventer Ziekenhuis gebracht om het zorgpersoneel een hart onder de riem te...
Bakkerij Schuld in Oldebroek is een jaar of tien geleden een lokale webshop gestart. Na de zomervakantie lanceert eigenaar Jan-Aart Schuld een...