
'Calories don't count on the weekends.' En dat is misschien maar beter ook met deze hartige quiche. Rijkelijk gevuld met vers gesneden groenten,...
'Calories don't count on the weekends.' En dat is misschien maar beter ook met deze hartige quiche. Rijkelijk gevuld met vers gesneden groenten,...
Ruim een kwart van de Nederlanders houdt een negatief gevoel over na het eten van een ongezonde snack. Ondanks dit negatieve gevoel vervangt maar 12...
Reading Bakery System (RBS) introduceert een nieuwe volautomatische pita chips machine die chips bakt en splitst. Met de machine kan een brede...
Supermarkten gaan op termijn zeker 30 procent meer neertellen voor hun bakkerijproducten en zoetwaren.
Nederlanders zijn in hun ideeën over de veehouderij veel radicaler dan zij laten zien in hun huidige gedrag, gezien de hoge vleesconsumptie....
De vraag naar noten en gedroogd fruit blijft onder meer vanwege de toenemende vraag naar gezonde voeding en het groeiend aantal thuisbakkers stijgen....
Medewerkers van foodzaken kunnen vanaf komend schooljaar bij SVO vakopleiding food de nieuwe mbo 3-opleiding Traiteur volgen. Deze opleiding, die ook...
Royal Smilde heeft The Tapas Factory overgenomen. De overname van deze productielocatie zorgt voor een stevigere positie van Royal Smilde binnen het...
Het begrip ‘to go’ is al enige tijd een trend in de foodwereld. Niet alleen warme en koude drankjes worden verpakt om te kunnen worden meegenomen;...
In navolging van het succesnummer Boerenkoolmetworstvlaai in 2019 heeft Bakkerij Van Doorn uit Schijndel in aanloop naar carnaval 2020 de...