
Het roodkorn dat het Boulangerie Team gebruikt is een rode wintertarwe. Het wordt verbouwd en gemalen door een lokale boer in Nederland. Het geeft...
Het roodkorn dat het Boulangerie Team gebruikt is een rode wintertarwe. Het wordt verbouwd en gemalen door een lokale boer in Nederland. Het geeft...
Het Nederlands BoulangerieTeam heeft het erepodium op de Sigep in Italië dit jaar niet betreden. ‘Maar de jongens zijn wel een ervaring rijker om het...
De wedstrijdvoorbereidingen van het Nederlands BoulangerieTeam aan de International Bakery Cup 2023 zijn in volle gang. Het showstuk staat: de...
Het Nederlandse Boulangerie Team gooide drie jaar geleden hoge ogen tijdens de International Bakery Cup op de Sigep. De winnaars van toen zijn de...
SIGEP keert van 21 tot en met 25 januari terug in Rimini Exo Center. Meer dan duizend exposerende merken nemen deel aan de 44e editie van ‘The Dolce...
We keren aankomende feestdagen terug naar de basis van desserts. Meer intieme festiviteiten met een vermindering van de consumptie, wordt...
Langzaam komt het beurzenseizoen weer op gang, al blijft het aantal bezoekers en standhouders nog achter bij de periode vóor corona. Zo ook bij de...
De opening van Sigep 2022 heeft zaterdag 11 maart plaatsgevonden. De vakbeurs wordt tot 16 maart gehouden in Rimini Expo Centre. In totaal tonen 950...
Na twee jaar wachten is het bijna tijd voor de 43 editie van Sigep, die van 12 tot en met 16 maart in het Rimini Expo Center wordt gehouden. Zowel de...
De Italiaanse vakbeurs Sigep, die deze maand in Rimini gehouden zou worden, is vanwege de huidige coronamaatregelen verplaatst naar 12 tot 16 maart....