FreshRecruitment
Wekelijks 60 miljoen boterhammen down the drain: bakkerij haakt aan...
Iedere consument in Nederland verspilt circa 3 boterhammen per week, wat neerkomt op ruim 60 miljoen boterhammen die wekelijks 'verdwijnen'. Om daar...
Iedere consument in Nederland verspilt circa 3 boterhammen per week, wat neerkomt op ruim 60 miljoen boterhammen die wekelijks 'verdwijnen'. Om daar...
Studenten uit Leeuwarden hebben een 'Vloeibare Boterham' aangeboden aan Tweede Kamerlid Aant-Jelle Soepboer. Door oud brood te verwerken in bier...
Met het oog op duurzaamheid lijkt herbestemming van oud brood dit probleem aan te pakken. Helaas is het lastig om zo'n initiatief rendabel te...
Na veel testen en zoeken heeft Bakery Sweets Center de juiste 'versuikeringsinstallatie' gevonden om retourbrood te verwerken. Het is de bedoeling...
Een delegatie van Bakery Sweets Center was onlangs te gast op het event 'Noord in Nieuwspoort' in het gebouw van de Tweede Kamer in Den Haag. Daar...
Beko Techniek en Circ zijn een exclusieve samenwerking aangegaan voor de bakkerijbranche. Deze samenwerking richt zich op het implementeren van...
In het Katapult-project Groene Transitie, Water, Chemie en Food bouwen bedrijven en scholen samen een proef- en demolijn waarop retourbrood tot...
In het grootbedrijf is het aandeel reststromen van banket tussen 2020 en 2022 met ruim een kwart afgenomen. Het aantal retouren van brood is met 30...
Na de positieve reacties op de eerste Tweedekanswinkel in Katwijk, heeft Bakker van Maanen enkele maanden geleden een tweede vestiging geopend in...
Bij Bakkerij 't Kraayennest is er nagenoeg geen voedselverspilling meer. Dat levert het bedrijf een unique selling point op. Harry van Kraaij en René...