FreshRecruitment
Bakker Schuld ontwikkelt koolhydraatarm brood met geupcycled...
Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een...
Bakkerij Schuld in Oldebroek en Elburg verkoopt in alle filialen een nieuw koolhydraatarm brood. Schuld gebruikt geupcycled brouwgraan, een...
Iedere consument in Nederland verspilt circa 3 boterhammen per week, wat neerkomt op ruim 60 miljoen boterhammen die wekelijks 'verdwijnen'. Om daar...
Studenten uit Leeuwarden hebben een 'Vloeibare Boterham' aangeboden aan Tweede Kamerlid Aant-Jelle Soepboer. Door oud brood te verwerken in bier...
Met het oog op duurzaamheid lijkt herbestemming van oud brood dit probleem aan te pakken. Helaas is het lastig om zo'n initiatief rendabel te...
Jelle de Boer (18) is student Levensmiddelentechnologie bij Aeres MBO in Leeuwarden. Toen hij zag hoeveel reststromen er vrijkomen tijdens het...
MaGie Creations zet samen met De Bakkers Combinatie en Vermaat Groep een nieuw product op de kaart: de PowerBagel. Het geheime ingrediënt?...
Sinds Too Good To Go actief in Nederland is zijn 2000 bakkers aangesloten. Ook in België stijgt dit aantal. Daar doen inmiddels meer dan 1200 bakkers...
De derde editie van de bake-off tussen de brood- en banketopleidingen van het Albeda en Zadkine vindt woensdag 14 april plaats. Leerlingen van beide...
Jaarlijks gaat er veel brood retour. We hebben het dan over duizenden tonnen product. Het brood wordt herverwerkt voor de veevoederindustrie. Maar...
Een eigen bananenfabriek om de miljoenen bananen in Europese havens te redden van onnodige verspilling, leverancier worden van een hoogwaardige...