
Bake for Life innoveert verder met lokale grondstoffen
Het jaar 2022 heeft de stichting Bake for Life voor grote uitdagingen gesteld, maar er waren ook hoogtepunten. De stichting initieert eveneens...
Het jaar 2022 heeft de stichting Bake for Life voor grote uitdagingen gesteld, maar er waren ook hoogtepunten. De stichting initieert eveneens...
Bakkerij Pater verwacht tegen het eind van 2022 een forse prijsstijging van brood, maar een verdubbeling zal het niet worden. Dat zegt commercieel...
Global Bakers heeft samen met Holland House in Colombia een studiereis samengesteld voor bakkerij-ondernemers die hun blikveld willen verruimen in...
Langzaam komen we uit onze zomerslaap. Warme voorjaarsdagen, hondsdagen, de vele regenachtige dagen, broeierige dagen… ze kneden soms loom, los van...
Stichting Bake for Life houdt in oktober en november 2021 de Red Dirt Bakery Tour, een mountainbiketocht door Oeganda langs een aantal projecten van...
Patisserie Pater in Zwaagdijk doopt de Davelaar Jodenkoeken deze maand om tot Odekoeken. HR-directeur Renee Pater vertelt waarom.
Amarant Bakkers gaat vacatures voor het hele productieproces invullen via Open Hiring: een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke...
De broodpilot bij Jumbo Verberne krijgt navolging. De supermarkt in Wageningen heeft aangetoond dat de verkoop van vers ingevroren brood zorgt voor...
Dat de ambachtelijke bakkers belangrijk zijn, is de afgelopen periode heel duidelijk geworden. Het coronavirus dwong hen extra maatregelen te nemen...
MVO Nederland start, samen met supermarktondernemer George Verberne en ondernemer-bakker Johan Pater, een pilot om vers ingevroren brood te gaan...