Z-Company
Renee en Max Pater werken aan Bakkerij van de Toekomst en eigen...
Renee en Max Pater volgen hun vader Johan Pater op. De vierde generatie zit boordevol plannen en werkt aan de 'Bakkerij van de Toekomst' en een eigen opleidingscentrum.
Renee en Max Pater volgen hun vader Johan Pater op. De vierde generatie zit boordevol plannen en werkt aan de 'Bakkerij van de Toekomst' en een eigen opleidingscentrum.
Renee en Max Pater volgen hun vader Johan Pater op. Dat is zaterdag in Avenhorn bekendgemaakt tijdens het feest voor het honderdjarig bestaan van het bekende familiebedrijf Amarant Bakkers.
Amarant Bakkers bestaat honderd jaar. Dat is door Koning Willem Alexander gewaardeerd met het Koninklijk Predicaat. 'Het is een bekroning op het werk dat door vier generaties de afgelopen honderd jaar is opgebouwd', aldus algemeen directeur en derde generatie in de familie, Johan Pater.
Het jaar 2022 heeft de stichting Bake for Life voor grote uitdagingen gesteld, maar er waren ook hoogtepunten. De stichting initieert eveneens onderzoek naar innovatie broodproducten, gemaakt met lokale grondstoffen.
Bakkerij Pater verwacht tegen het eind van 2022 een forse prijsstijging van brood, maar een verdubbeling zal het niet worden. Dat zegt commercieel directeur Max Pater tegen NH-Nieuws.
Global Bakers heeft samen met Holland House in Colombia een studiereis samengesteld voor bakkerij-ondernemers die hun blikveld willen verruimen in dit deel van de wereld. De reis, van 4 tot en met 11 juni 2022, biedt ruimte voor een zakelijke kennismaking met de Colombiaanse markt en geeft voldoende netwerkgelegenheid.
Langzaam komen we uit onze zomerslaap. Warme voorjaarsdagen, hondsdagen, de vele regenachtige dagen, broeierige dagen… ze kneden soms loom, los van het vele werk dat wordt verzet.
Stichting Bake for Life houdt in oktober en november 2021 de Red Dirt Bakery Tour, een mountainbiketocht door Oeganda langs een aantal projecten van de stichting. Doel is om per tocht minimaal €35.000 op te halen voor voor Bake for Life. De eerste tocht is volgeboekt, de tweede bijna, voor 2022 staan twee nieuwe tours op de rol.
Patisserie Pater in Zwaagdijk doopt de Davelaar Jodenkoeken deze maand om tot Odekoeken. HR-directeur Renee Pater vertelt waarom.
Amarant Bakkers gaat vacatures voor het hele productieproces invullen via Open Hiring: een baan zonder sollicitatiegesprek, zodat iedereen gelijke kansen heeft op de arbeidsmarkt. De aftrap heeft vorige week plaatsgevonden bij Patisserie Pater in Zwaagdijk.