Alles over Niek van Waarde

Hoe maak je 'm? Sesam-noten-spekbrood
Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...

Nederlandse wedstrijdbakkers nemen wijze les mee uit Italië: 'We...
Het Nederlands BoulangerieTeam heeft het erepodium op de Sigep in Italië dit jaar niet betreden. 'Maar de jongens zijn wel een ervaring rijker om het...

International Bakery Cup stimuleert kennisoverdracht: winnaars van...
Het Nederlandse Boulangerie Team gooide drie jaar geleden hoge ogen tijdens de International Bakery Cup op de Sigep. De winnaars van toen zijn de...

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers
Samen lanceren Bakeplus en Sonneveld de campagne Smaakmakers, waarin zij acht inspirerende, smaakvolle producten presenteren voor het na- en voorjaar.

Prestige Fruit steunt horeca en bakkers met aardbeienactie
De horeca is eindelijk weer open. Tijd om aan de slag te gaan met de mooiste natuurproducten van eigen bodem. Om de ondernemers na de coronasluiting...

Zoete stengels
Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Frisse appel-yuzubrioche
Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Meringue chocoladebroodje
Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...

Hartige stengels 2.0
Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden zij een...

Eye catcher in de winkel: Visbrioche
Niek van Waarden (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden...