Alles over Niek van Waarde

Foto: Sonneveld

Kerststollen: zó maak je onderscheid

De kerststol is de klassieker die niet mag ontbreken in het decemberassortiment. Hoewel de reguliere stol het populairst is, zijn er ook trends...

Foto: Roy Franken

Hoe maak je 'm? Sesam-noten-spekbrood

Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...

Surange en Giel stroopten hun mouwen op en gingen er vol tegenaan. Ze zijn een ervaring rijker na deelname aan de Bakery Cup 2023.
Foto: BT

Nederlandse wedstrijdbakkers nemen wijze les mee uit Italië: 'We...

Het Nederlands BoulangerieTeam heeft het erepodium op de Sigep in Italië dit jaar niet betreden. 'Maar de jongens zijn wel een ervaring rijker om het...

De afvaardiging van het Boulangerie Team in 2023 tijdens de International Bakery Cup: coaches Michel Schröder (links) en Niek van Waarde (2e van rechts) en deelnemers Giel Vermeulen en Suranga Kellaert (r).
Foto: BT

International Bakery Cup stimuleert kennisoverdracht: winnaars van...

Het Nederlandse Boulangerie Team gooide drie jaar geleden hoge ogen tijdens de International Bakery Cup op de Sigep. De winnaars van toen zijn de...

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers.

Bakeplus en Sonneveld lanceren Smaakmakers

Samen lanceren Bakeplus en Sonneveld de campagne Smaakmakers, waarin zij acht inspirerende, smaakvolle producten presenteren voor het na- en voorjaar.

Deze foto is genomen bij Rubia Patisserie in Deventer. Foto: Anne van der Knaap

Prestige Fruit steunt horeca en bakkers met aardbeienactie

De horeca is eindelijk weer open. Tijd om aan de slag te gaan met de mooiste natuurproducten van eigen bodem. Om de ondernemers na de coronasluiting...

Foto: Roy Franken

Zoete stengels

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Foto: Roy Franken

Frisse appel-yuzubrioche

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Meringue chocoladebroodje

Meringue chocoladebroodje

Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...

Foto: Roy Franken

Hartige stengels 2.0

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden zij een...