
Raoul Andriessen wint de Dutch Pastry Award 2023 door gevarieerd en technisch zeer sterk werk neer te zetten. Hij is vanaf nu aspirant-lid van het...
Raoul Andriessen wint de Dutch Pastry Award 2023 door gevarieerd en technisch zeer sterk werk neer te zetten. Hij is vanaf nu aspirant-lid van het...
Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, heeft zich gisteren in het IJscentrum geselecteerd voor...
De negende editie van Bakkersvak – de eerste die gelijktijdig plaatsvond met IJsvak - is voor organisator Easyfairs succesvol verlopen. Net als in...
Niels Verweij wint de wedstrijd om de Beste Bonbon van Nederland met een Japanse creatie. Verweij maakte met de vooraf voor elke kandidaat...
'Zo strak, zo fijn. Dit is vakwerk!' Mede dankzij die woorden wint Stefano van Leeuwen de Publieksprijs van de Dutch Pastry Award. En dat niet...
De wedstrijd om de Dutch Pastry Award (DPA) is maandagmiddag 2 maart in volle gang. Achter de schermen beraadslaagt de jury zich, terwijl bij de...
Hollands Glorie is het thema van de Dutch Pastry Award (DPA) die het Nederlands Patisserie Team dit jaar organiseert. De vakwedstrijd vindt plaats op...
De borrel die Bakery Nexus voor het derde jaar op rij voor de bakkerijsector organiseerde om het nieuwe jaar af te trappen, krijgt steeds meer body....
De volgende editie van de Coupe du Monde de la Pâtisserie vindt plaats in januari 2021. De beste patissiers van de wereld komen dan zoals...
Callebaut heeft patissier en chocolatier Carlo Midiri aangetrokken als nieuwste Chef Ambassadeur bij het chocolademerk. Midiri ziet de toetreding als...