Foto: Roy Franken

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Foto: Roy Franken

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...

Meringue chocoladebroodje

Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...

Foto: Roy Franken

Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...

Foto: Roy Franken

Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden zij een...

Mike Onasse en Bas Goossen geven een toelichting.

Foto's: EB

De Echte Bakkers Haafs (Haren) en Nijkamp (Holten en Zutphen) hebben de Echte Bakkers Desem Awards van 2019 gewonnen. Dat gebeurde dinsdag 21 mei...

Foto: Roy Franken

Niek van Waarden (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden...

De chocolade-ganache-taart is een prachtig product voor verwenmomenten.

Foto's: Jan Willem Schouten

Mike Onasse van het BoulangerieTeam maakte in 2015 dit chocoladetaartje met sinaasappel en ganache voor de Sigep in Rimini.