ArtikelHet receptZoete stengels Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...
ArtikelHet receptFrisse appel-yuzubrioche Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Nederlands BoulangerieTeam. Tijdens de Bakkersvak 2019...
ArtikelHet receptMeringue chocoladebroodje Het Meringue chocoladebroodje is een feest om te zien en om te eten. Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group), beiden lid van...
ArtikelHet receptSesam-noten-spekbrood Het sesam-noten-spekbrood is een heerlijk hartig brood dat bij elke maaltijd gegeten kan worden. Het recept is van de hand van Niek van Waarde...
ArtikelHet receptHartige stengels 2.0 Niek van Waarde (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden zij een...
NieuwsNieuwsNijkamp en Haafs winnaars Desem Awards De Echte Bakkers Haafs (Haren) en Nijkamp (Holten en Zutphen) hebben de Echte Bakkers Desem Awards van 2019 gewonnen. Dat gebeurde dinsdag 21 mei...
ArtikelHet receptEye catcher in de winkel: Visbrioche Niek van Waarden (Sonneveld) en Mike Onasse (Market Food Group) zijn beiden lid van het Boulangerie Team. Tijdens de Bakkersvak 2019 presenteerden...
ArtikelHet receptChocolade ganache taart Mike Onasse van het BoulangerieTeam maakte in 2015 dit chocoladetaartje met sinaasappel en ganache voor de Sigep in Rimini.
ArtikelReceptenScoor met deze recepten van wereldklasse Mike Onasse en Bas Goossen vertegenwoordigden Nederland begin dit jaar bij de International Bakery Cup tijdens de Sigep in Rimini. Speciaal met...
NieuwsMensenwerkFotoreportage: kampioenen BoulangerieTeam bij Wolfisberg in Genève Tien maanden na hun glorieuze overwinning op de International Bakery Cup 2015 in Rimini brachten Mike Onasse en Bas Goossen een bezoek aan Wolfisberg...