
De ontwikkelingen op het gebied van bakkerij-apparatuur gaan razendsnel. De productie wordt steeds duurzamer, energievormen veranderen, en de...
De ontwikkelingen op het gebied van bakkerij-apparatuur gaan razendsnel. De productie wordt steeds duurzamer, energievormen veranderen, en de...
In de toekomst worden in de ambachtelijke bakkerijsector alleen nog maar elektrische ovens gebruikt, verwacht Dion van Gorp, bake-offspecialist bij...
Foodcorners zijn in opkomst en ook het bereiden van lekkernijen in het zicht van de klant of gast wordt steeds populairder. Niet alleen creëer je...
Bake-off en make-off blijven onverminderd populair in het ambacht. Met deze producten kan zeer gemakkelijk worden ingespeeld op trends, zoals een...
Levens organiseerde op 4 juli de Nationale Bezorgdag in Gilze. Het doel? Samen met professionals antwoord geven op vragen die spelen rondom deze...
'Klein, dus meer tijd'Ruim tweehonderd bakkers bezochten van zondag 15 oktober tot en met dinsdag 17 oktober de Bak Innovatie Dagen in Gilze. Zestien...