Alles over J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij

Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Foto: Royal Polak Spices

Speculaas blijft enorm populair

Speculaas blijft enorm populair. Zeker in deze coronatijd, waarbij mensen extra gezelligheid in huis willen creëren met iets lekkers. Het is...

Puratos biedt onder de naam Puravita een meergranenassortiment met meerwaarde. Foto: Puratos

Grondstoffentrends: Minder toevoegingen en meer gezonde ingrediënten

Het bieden van toegevoegde waarde speelt bij de grondstofkeuze van bakkers een steeds grotere rol. Denk bijvoorbeeld aan brood dat veel eiwit bevat,...

De firma Polak heeft de stand met oude vertrouwde ingrediënten eigentijds ingericht.

Polak maakt minder suikerrijke speculaas mogelijk

Kruidenspecialist J.S. Polak maakt het mogelijk speculaas te maken waar 30 procent minder suiker wordt toegepast. Dankzij Speculaaskruiden Extra komt...

Marcel Ooijer stapt van specerijen over naar bevroren fruit

Marcel Ooijer stapt van specerijen over naar bevroren fruit

Marcel Ooijer is per 1 mei als sales en accountmanager aangetreden bij Fruit Life. Hij adviseert klanten uit de Benelux over de verschillende...

De verkoop van to go-producten is gedaald, aldus ABN Amro. Foto: Polak

'Spannende combinaties met kruiden en specerijen'

Hartige smaken veroveren steeds meer terrein in ambachtelijke bakkerijen, zowel als het gaat om cake en koekjes als om broden en snackproducten. Een...

Hielke van Dijken

Hielke van Dijken nieuwe directeur De Wijzer

Hielke van Dijken is per april 2017 gestart als algemeen directeur bij Beheermaatschappij De Wijzer de holding van de werkmaatschappijen J.S. Polak...

Zelf een roux maken is zoveel lekkerder.
Foto's Pim Helwich

Cremeux en warme infusie laten harten sneller kloppen

Het is volle bak op de eerste middag van de workshop Ambachtelijk Produceren van Ambacht- &Business. In een leslokaal van het Rijn IJssel College in...

Jan Willem Schouten

'Kruidenkennis biedt allerlei nieuwe mogelijkheden'

In de workshop Grondstoffen in het traject Ambacht & Business stond kennisoverdracht over kruiden en specerijen in combinatie met zuivel centraal....

Accountmanager Marcel Ooijer van J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij overhandigt Henk Minten een blik speculaaskruiden. Foto: J.S. Polak

Blik speculaaskruiden van J.S. Polak voor Lekkerste Speculaasbakker

J.S. Polak Koninklijke Specerijenmaalderij heeft een blik speculaaskruiden geschonken aan Bakkerij Harrie-Jan Loeffen. Daarmee feliciteerde J.S....

De winnaars van de wedstrijd om de Beste Fryske Oranjekoeke ontvangen hun prijs uit handen van René Koops van Polak. V.l.n.r. Echte Bakker M. Boonstra (Akkrum), Bakkerij de Boer (Wergea) en Bakkerij Boonstra (De Knipe). Foto: NBOV

Bakkerij de Boer maakt Beste Fryske Oranjekoeke 2015

Bakkerij de Boer uit Wergea heeft tijdens de wedstrijd om de 'Beste Fryske Oranjekoeke' op woensdag 28 oktober in Steenwijk de eerste prijs gewonnen.