
Remmelzwaal: 'Het is belangrijk om als bakker/chocolatier...
Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...
Patissier Peter Remmelzwaal ziet gourmet en industriële producten steeds dichter naar elkaar toe groeien. Daarom is het juist belangrijk om als...
Nu de klimaatverandering traditionele cacaoteeltgebieden rond de evenaar bedreigt, kijken chocoladeproducenten naar andere bronnen. De Finse...
Na een felle brand, die de hele productie van VS Apple Industries in de as legde, krabbelde de appelverwerker weer op. De fabriek is volledig opnieuw...
Producent van onder meer bake-off voor de bakkerij, Vandemoortele, investeert €25 miljoen in een nieuwe fabriek in Bretagne. De fabriek moet gaan...
Fabrikanten en supermarkten sluiten steeds vaker contracten af met een korte looptijd. Daarin staan steeds vaker clausules die het voor fabrikanten...
De broodconsumptie stond tijdens corona onder druk. Mensen werkten thuis en ontbijt en lunch werden een feestje. ‘De traditionele boterham maakte...
Deze week vindt de Biokennisweek plaats van 10 tot en met 13 januari. De week vindt volledig online plaats. In totaal zijn er 115 webinars te volgen...
De Nederlandse AI Coalitie (NL AIC) heeft in samenwerking met de Topsector Agri & Food en Groenpact de eerste AI-cursus voor de sector Agri en Food...
De stijging van de energieprijzen is een serieus probleem voor de bakkerij als geheel. Zeker omdat zij traditioneel een branche is met relatief lage...
Bakkers in het midden- en kleinbedrijf (mkb) willen dat de kosten voor de vergroening van Nederland eerlijk worden verdeeld. In een besloten...