
De IJsVakwedstrijden, die tijdens de BakkersVak en IJSvak op 5, 6 en 7 maart in Evenementenhal Gorinchem worden gehouden, hebben dit jaar een nieuwe...
De IJsVakwedstrijden, die tijdens de BakkersVak en IJSvak op 5, 6 en 7 maart in Evenementenhal Gorinchem worden gehouden, hebben dit jaar een nieuwe...
De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...
Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...
IJs met daarin een alcoholisch drankje verwerkt klinkt natuurlijk lekker en verfrissend. Maar heel makkelijk om te bereiden is het niet. Wat maakt...
De nieuwe aanvraagronde voor de STAP-subsidie opent op 1 juli. Hiermee kan een individuele subsidie van maximaal €1.000 worden aangevraagd, die is...
De ijsjesactie voor giro 555, die Ambachtelijk IJscentrum samen met haar leden hield op 24 maart, heeft ruim 12.000 euro opgebracht. €12.248,45, om...
Het is vandaag Gelato Day. In heel Europa wordt het vakmanschap van de ambachtelijke ijsbereider gevierd. De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum komt...
Carlo Midiri, eigenaar van Patisserie George Vis en lid van het Nederlands Patisserie Team, heeft zich gisteren in het IJscentrum geselecteerd voor...
Het IJscentrum biedt op 14 maart het podium voor een heel speciaal event: de voorronde van de World Chocolate Masters. Dit jaar strijdt Carlo Midiri,...
Het IJscentrum organiseert een bijzondere chocolate-coated cursus: drageren en grab & go chocolade. Op 29 en 30 maart kunnen ijsbereiders, bakkers en...