Grow Recruitment
IJs & Spijs voor de tweede keer IJssalon van het Jaar
IJs & Spijs in Haps is gekroond tot IJssalon van het Jaar 2024. Na 2017 is dit de tweede keer dat de ijsalon van Mark en Jade van Gaal de felbegeerde...
IJs & Spijs in Haps is gekroond tot IJssalon van het Jaar 2024. Na 2017 is dit de tweede keer dat de ijsalon van Mark en Jade van Gaal de felbegeerde...
Het lekkerste perenijs wordt gemaakt door Myrne Meulendijks van 't IJshofje uit Meijel. De mooiste ijscoupe is afkomstig van Gijs Kennis van De...
De inschrijving voor de IJsVak-Wedstrijden van de Vereniging van Ambachtelijke IJsbereiders is geopend. In verband met de voorrondes van De Gouden...
Meesterijsbereider Marcel Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft de titel IJssalon van het Jaar in 2002, 2011 en 2013 in de wacht...
De IJsVakwedstrijden, die tijdens de BakkersVak en IJSvak op 5, 6 en 7 maart in Evenementenhal Gorinchem worden gehouden, hebben dit jaar een nieuwe...
De Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen zet zaterdag 28 januari tussen 10.00 en 14.00 uur de deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is...
Een zoete mond halen. Het is een vrij uit het Frans vertaalde uitdrukking voor een zoet dessert na een heerlijke maaltijd of voor iets lekkers bij de...
IJs met daarin een alcoholisch drankje verwerkt klinkt natuurlijk lekker en verfrissend. Maar heel makkelijk om te bereiden is het niet. Wat maakt...
De nieuwe aanvraagronde voor de STAP-subsidie opent op 1 juli. Hiermee kan een individuele subsidie van maximaal €1.000 worden aangevraagd, die is...
De ijsjesactie voor giro 555, die Ambachtelijk IJscentrum samen met haar leden hield op 24 maart, heeft ruim 12.000 euro opgebracht. €12.248,45, om...