FreshRecruitment
Horecava Awards op de schop: innovatie en duurzaamheid voeren...
De Horecava Awards gaan op de schop. In plaats van de voorheen gebruikte categorieën, worden op de komende editie in januari 2025 twee jury-awards...
De Horecava Awards gaan op de schop. In plaats van de voorheen gebruikte categorieën, worden op de komende editie in januari 2025 twee jury-awards...
Door tijdgebrek lukt het bakkers vaak onvoldoende om de sociale media up-to-date te houden. Kunstmatige intelligentie (AI) kan hier een handig...
De Horecava laat ook dit jaar weer diverse innovaties en noviteiten zien. In dit artikel 9 opvallende noviteiten voor 2024 op een rij, waarbij de...
Tawfik el Shanwany van LouLou Pizzabar in Amsterdam heeft het NK Pizza bakken 2024 op de Horecava gewonnen. De jury was vol lof over zijn deeg en...
Sjoerd Mampaeij van restaurant Midas in Woerden heeft tijdens de Horecava de 39ste editie van het NK Lekkerste Broodje op zijn naam geschreven. Hij...
Op de eerste dag van de Horecava lanceert het ROC van Amsterdam-Flevoland de nieuwe opleiding Vegan Patisserie. Rudolph van Veen, Meesterkok en...
Voor de tweede keer op rij heeft Jesse Eekhout van Firma van Buiten goud gewonnen in de wedstrijd om het broodje Lekker Anders. Jesse creëerde...
Vanille Flamboyé is de naam van de pannenkoek waarmee de jongste chef-kok van De Heikamp de jury op de Horecava heeft verrast. Een culinair kunstwerk...
Duurzaamheid, vegan, vleesvervangers, kleinere porties, minder suiker en minder vet. Het zijn belangrijke trends die de Horecava 2023 liet zien....
Duurzaamheid, vegan, vleesvervangers, kleinere porties, minder suiker, minder vet, slim produceren, halffabrikaten inkopen om personeelstekort op te...