
Op de arbeidsmarkt staat de bakkerijsector voor grote uitdagingen. De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe, de interesse onder jongeren voor bakkerij...
Op de arbeidsmarkt staat de bakkerijsector voor grote uitdagingen. De krapte op de arbeidsmarkt neemt toe, de interesse onder jongeren voor bakkerij...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt ook in 2023 een breed aanbod aan vernieuwende foodcursussen. De 10-daagse training Ingrediënten in Voedingsmiddelen...
HAS Bedrijfsopleidingen biedt komend jaar weer een breed aanbod aan foodcursussen. De onderwijsinstelling merkt duidelijk dat de markt vraagt om...
Mendelt Tillema heeft samen met medestudenten van de HAS green academy het Zwamcijsje ontwikkeld: een saucijzenbroodje met een vulling van...
Het lectoraat Design Methoden in Food van HAS green academy gaat samen met Bamboo Brands een Consumer Behaviour Lab opzetten. Dit lab richt zich op...
Bij HAS Green Academy blijft er vraag naar bekende en nieuwe food cursussen en workshops. Daar speelt het opleidingsinstituut graag op in! Daarom...
HAS Hogeschool bestaat dit jaar 75 jaar en zet koers naar een toekomst als hét expertisecentrum voor de sector agro, food en leefomgeving in...
De nieuwe aanvraagronde voor de STAP-subsidie opent op 1 juli. Hiermee kan een individuele subsidie van maximaal €1.000 worden aangevraagd, die is...
Door de huidige demografische gegevens en krapte op de arbeidsmarkt worden steeds vaker nieuwe medewerkers door vakgenoten ingepast in het...
HAS Bedrijfsopleidingen heeft dit jaar weer een breed aanbod van foodcursussen. De markt vraagt om informatie en daar speelt het opleidingscentrum...